21.4.2013

Alennusten täydennystä

Nellyn aleissa on vieläkin hurjasti tavaraa ja keräsin muutaman ihanuuden, jotka pistivät silmään. Luulen, että illalla on laitettava pieni tilaus menemään, vaikka kovin tarkoitus olikin olla shoppailematta. Muutamalle keväiselle paidalle on kuitenkin tarvetta ja nyt niitä löytyy tosi mukavaan hintaan. Saksan shoppailutkin pysyivät kohtuullisen järkevässä määrin, joten jotain pientä voi vielä hyvällä omallatunnolla tilailla;D Tässä tämän kerran poiminnat. Etenkin tuo valkoinen toppi oli ihastuttava ja tuo musta maxi on myös upea! Harmaat rennot neuleet ovat vallannut täysin mun sydämen ja niitä oli alessa muutamakin erilainen. 

Ps! Tänään ehtii vielä osallistua tuoksuarvontaan täällä!!:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Veera Einola
  21.4.2013 at 17:41

  Kivan näköisiä vaatteita olet löytänyt! ;)Ostitko Saksasta paljon vaatteita?

  t. Veera

  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  • Reply
   Mona
   22.4.2013 at 21:05

   Itseasiassa hyvin maltillisena pysyi shoppailut!! ;) Yksi pitkään haaveilemani huivi tuli kotiutettua ja sitten muutama pienempi juttu. Koitan tehdä pikimiten postausta ostoksista tai sitten viimeistään asukuvissa näkyy jutut!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *