18.4.2013

Onks tukka hyvin, näkyyks kello?

Eikä pelkästään kello vaan myös korvikset?;)
Pääsin ilokseni osallistumaan Guessin kellokampanjaan Fashionstorella ja sain yhden upeuden itselleni. Tämä oli oikeastaan täydellinen yhteistyö nimittäin meikä rakastan kelloja ja olen jo toooosi pitkään himoinnut ja katsellut harakkana täydellisen hopeanvärisen yksilön perään. Mulla itseasiassa on yksi Guessin kello jo kotona, sellainen vähän ketjumainen, sekin on super kiva. Kaipasin kuitenkin perinteisempää pyöreää ja aika massiivista yksilöä. Sellainen löytyi Guessin valikoimasta. Aika monta itseasiassa. Oli todella vaikeaa valita näistä kaikista ihanuuksista. 
Fashionstorella on nyt siis kampanja, jossa kaikki Guessin kellon ostajat saavat kaupanpäälle G-korvakorut. Nämä ovat todella suloiset ja tyylikkäät! Sopivat täydellisesti uuden kelloni kanssa. 

Korvikset tulivat nätissä mustassa rasiassa ja itse kello ihanassa Guessin mustassa pussukassa!:)

Sitten siihen kelloon… Hyvin pelkistetty kaunis malli. Tämä on ajaton ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. I love it! Todellakin kello näkyy!

Kellot on ihania ja Guessilta löytyy hyvä valikoima niiden suhteen. Ne ovat myös erittäin kestäviä (ainakin minun ensimmäinen Guessin kello on kestänyt tolkuttoman hyvin vähän raisumpaakin käyttöä!) ja hintalaatu kohtaakin näissä erityisen hyvin.

Mitäs mieltä olette tästä ihanuudesta??:)
Kaikki Fashionstoren kellot löytyvät TÄÄLTÄ ja minun yksilöni TÄÄLTÄ!!
Minusta kello on myös todella hyvä ja henkilökohtainen lahja. Itse olisin ainakin ollut todella iloinen kellolahjasta ylioppilaaksi valmistuessani. Toki pitää hieman tietää toisen makua, mutta voihan sitä myös aina vaikka vinkata läheisille tykkäämistään malleista!;)
Ps. Fashionstoren toimitus on käsittämättömän nopea. Kannattaa siis pitää vaatepaniikkitilanteissa mielessä heidän sivunsa!;D Toimitus tulee 1-3 päivässä. Kello saapui esimerkiksi päivässä!!:) Kärsimättömänä tyyppinä ainakin meikäläinen arvostaa nopeaa toimitusta todella paljon:)
* Yhteistyössä Fashiostoren kanssa

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Noora
  18.4.2013 at 14:02

  Ooh kuinka kaunis valinta! Ihanan klassinen kello, joka on yksinäänkin varsin näyttävä asuste! :)♥

  • Reply
   Mona
   20.4.2013 at 20:12

   Joo niinpä, yksinään jo ihana asuste!!:) Pus ihana Noora <3

 • Reply
  Cherry
  18.4.2013 at 14:19

  Kaunis kello! Täälläkin kellon tarvetta, voi hitsi, ainakin kultainen pitäis hankkia ensitilassa :) Mut myös vaihtaa patterit hopeiseen niin auttaisi vähän asiassa ;)

  • Reply
   Mona
   20.4.2013 at 20:12

   Kiitos Cherry <3 :) Hih, mulla myös patterit loppu tällä hetkellä kahdessa kellossa! :D Pitää tosiaan käydä kellosepällä:)

 • Reply
  Anonymous
  18.4.2013 at 18:35

  “Hyvin pelkistetty kaunis malli. Tämä on ajaton –“

  Kaunis se kyllä on, mutta mun mielestä todella kaukana pelkistetystä! Kellotaulussa tolkuton määrä krääsää ja erinäisiä “näyttöjä”, tosi sekava.

  Kaunis koruna, mutta aikaa siitä on perin outoa lukea… :)

  • Reply
   Mona
   20.4.2013 at 20:13

   Hih :D Mä oon varmaan tottunu jo aikasemman kellon takia noihin erinäisiin näyttöihin niin ei kiinnitä omaan silmään huomiota :D

 • Reply
  Jessica
  20.4.2013 at 07:11

  GAAH! Täydellinen kello!! Mäki haluun! Rupean kyllä olemaan kyllästynyt tuohon omaan Michael Korsiin ;)

  • Reply
   Mona
   20.4.2013 at 20:14

   Hih, kiitos muru <3 :) Ja iiiiiiso pus ja hali, mä oon Niiin ilonen teidän puolesta <3 <3 <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.