17.4.2013

Mitä huulipunasi väri kertoo sinusta?

Yves Rocherilla on käynnissä huulipunakampanja, johon osallistumalla saa analyysin siitä mitä huulipunasi väri kertoo sinusta. Osallistuneiden kesken on käynnissä , jossa Yves Rocher arpoo joka viikko 90 euron arvoisen lahjakortin osallistujien kesken! Sillä saa jo todella mukavasti tilailtua kevään ihania kosmetiikkatuotteita kotiin. Itse rakastan erityisesti YR:llä kuorinta-aineita, itseruskettavia ja juuri näistä ihania huulipunia. Minun suosikki värikseni valikoituu ehdottomasti kirkkaanpunainen. Löydät kaikki upeat Grand Rouge sävyt täältä

 Huulipunakilpailuun pääset osallistumaan TÄÄLLÄ!:)
* Yhteistyössä Yves Rocherin kanssaYou Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *