3.4.2013

Inspistä treeneihin

Täälä on viime päivinä ollut aivan liikaa tekosyitä jättää treenejä väliin ja nyt pitää kyllä saada taas rutiineista kiinni. Olossa huomaa todella nopeasti jos ei ole liikkunut tarpeeksi.  Keräsinkin nyt pientä inspiskollaasia niin vaatteiden kuin kuvienkin muodossa saamaan lisää potkua treeneihin lähtöön.

paita: Nike // shortsit: Nike // sukat: Nike // lippis: New Era // lenkkarit: Nike // 
takki: Only // urheiluliivit: Casall


Kuvat: weheartit.com


Eli ei muuta kuin ylös ulos ja lenkille!!:) Mites muiden treenit ovat kevään lähestyessä sujunut?:) Mikäli kiire on vienyt vallan arjessa ja tuntuu, ettei jaksa niin suosittelen kurkkimaan youtubesta ihan huippuja kotitreenejä. Niitä pystyy tekemään helposti ennen suihkuun menoa ja jo vartinkin jumpalla saa niin hurjan paljon energisemmän olon!:)

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Tuulia
    3.4.2013 at 20:24

    Ja kannattaa ladata iPhonelle Nike Training Club, olen itse tykännyt niistä treeneistä kovasti. Ja siellä on valittavana keston ja sisällön puolesta kivasti erilaisia reenejä, ei ehdi kyllästyä ja joka tilanteeseen on löytynyt mulle ainakin sopiva. Vaikka mulla on salitreenit kulkeneet loukkaantumisista huolimatta nyt keväällä tosi kivasti, on kotitreeni varsinkin tyttären kanssa kotipäivinä kiva vaihtoehto. :)

    • Reply
      Mona
      3.4.2013 at 21:04

      Kiiiiiitos Tuulia vinkistä!!!! Pitääkin kurkkia tuota!!:) Tälläset vinkit on aina parhaita:) Voi ei jotain loukkaantumisiakin oot joutunu kohtaamaan:/ Mut niinhän se menee et urheilija ei tervettä päivää nää…

  • Reply
    Anonymous
    3.4.2013 at 20:24

    Jeee! mulla on nyt iskenyt oikein lenkkikuume, kun aurinko paistaa täällä turussa niin ihanasti:) Olisi mukavaa lukea taas jokin ruokapostaus, niistä saa niin mukavasti vinkkejä ja inspistä kokeilla uusia juttuja:)

    • Reply
      Mona
      3.4.2013 at 21:07

      Aivan mahtavaa!!!!:) Todellakin, nää ilmat on ollu aivan täydelliset!! Ja kiitos postaustoiveesta, niitä on aina niin kiva saada!:) Tosin hiukan joutunee nyt odottelemaan ruokapostausia sillä tää viikko on ruokien osalta TODELLA masentava..:/ Joudun ensi viikolla tähystykseen joten viikko menee melko kevyellä linjalla ja loppu viikosta vatsan tyhjennyksellä. Yök.. Mut koitan kehitellä jotakin ruokajuttuja pikimiten kunhan saan jostain ensin hiukan inspiraatiota omiin sapuskoihin;D

  • Reply
    Ambit
    3.4.2013 at 22:49

    Suosittelen lämpimästi noita Niken housuja, joissa on phantomit alla! Itselläni on jotakuinkin samasta housuta edeltävää mallia 3 paria… :)

    • Reply
      Mona
      4.4.2013 at 09:02

      Niket on yleensäkin ihan parhaita!! En oo vielä kertaakaan joutunu pettymään Niken treenivaatteisiin:)

  • Reply
    Veronica
    5.4.2013 at 16:47

    Tänne on kyllä puraissut kunnon treenikärpänen ja se vielä intoa riittää. Keskiviikkona alkoi Crossfit ja siellä pitäisi reenata kuukausi tehokkaasti :) nyt kyllä tosin harmittaa vähän reenata sisätiloissa, on niin ihana ilma nytkin! Mutta ei auta, tänäänkin on reenit..vaikka kuulema jossain vaiheessa ollaan ulkonakin niin tuo sitten vähän vaihtelua. Kesä tulee onneksi kovaa vauhtia ! Mukavaa viikonloppua Mona :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *