29.3.2013

Perjantain illallinen

Heippa ihanat! Toivottavasti teidän pitkäperjantai on mennyt hyvin. Täällä on otettu rennosti ja illalla Eetu teki meille mielettömän hyvät ruuat.  Söimme karitsan sisäfilettä, salaattia ja vuohenjuustoa. Nam sanon vaan:)

Päivällä kävimme Fontanassa lounaalla, jonka jälkeen teimme myös melkoista herkkua kotona, josta teen myöhemmin ihan oman postauksen!:) Ihanaa kun molemmilla oli pitkästä aikaa koko päivä vapaata ja sai viettää aikaa toisen kanssa ilman kiirettä. Huomenna ja ylihuomenna on vuorossa sukuloimista ja varmaankin syöminen ja herkuttelu jatkuu;)
Nyt oikein mukavaa viikonloppua kaikille!:) Palailen teidän ihanien kommentteihin taas myöhemmin, nyt painun lämpimän peiton alle nauttimaan piiiiiitkistä yöunista!:)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    annieveliina
    30.3.2013 at 00:17

    Voi kamala miten hyvännäköstä ruokaa! :D Ihan tuli nälkä tännekkin :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *