29.3.2013

Matkavinkkejä

Onko muilla kuin minulla kevään ja kesän lähestyessä matkakuumetta?:) Tai no se taitaa olla melko ympärivuotista. Huhtikuu lähenee ja samalla lähenee meidän matka Saksaan. Voi miten odotankaan, että pääsen antamaan ison ison halin ystävälleni Maijalle Saksassa.
Saksan jälkeeen meillä on jo varattuna heinäkuulle lennot Venetsiaan. Ennen heinäkuuta olemme kuitenkin suunnitelleet myös pikaista visiittiä Pariisiin! Olenkin nyt hieman puntaroinut vaihtoehtoja ja etsinyt sopiva hotelleja täällä.  Ebookersin alekoodi tuli melko sopivasti, joten nyt olisikin oiva tilausuus saada matka hieman huokeammalla hinnalla!:) edit: Koodilla TIPUALE saa siis matkapaketeista 50€ alennuksen! Vinkit kivoista hotelleista otetaan ilolla vastaan! Olemme olleet kerran aikaisemmin Pariisissa ja silloin yövyimme täällä. Tykkäsimme molemmat hotellista kovasti ja etenkin sijainti oli loistava. Olisi kuitenkin kiva nyt kokeilla jotain toistakin hotellia.
Ebookersin pääsiäistarjous on voimassa 2.4 asti, joten nyt varailemaan reissuja!:)

Alennuskoodi löytyy TÄÄLTÄ!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Anonymous
    29.3.2013 at 13:31

    Mitäs tuo ebokersin alekoodi pitää sisällään, tai siis mikä tarjous sillä on?

    • Reply
      Mona
      29.3.2013 at 13:36

      Hih, melkonen ajatuskatkos kun olen sen kokonaan tuosta jättänyt!!:D Mutta siis 50e alennusta matkapaketeista:)

  • Reply
    Valkoista Makeaa
    29.3.2013 at 17:54

    Ikuinen matkakuume täälläkin! :-) Mulla on jotenkin kamala pakkomielle juuri Italiasta, joten tuosta teidän Venetsian reissusta kyllä odottelen innolla postauksia sitten ajallaan :-) Toki toivon, että kesälomalla olisi itselläkin mahkut sinnepäin suunnata…;-)

    Emppu

    • Reply
      Mona
      29.3.2013 at 22:05

      Italia on kyllä ihana!!:) Rooma ja Milano on jo käyty joten odotan super innoissani Venetsiaa:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *