26.3.2013

Members SPORTS!

Hip hei! Törmäsin yhteistyökumppani Nellyn fb-sivuilla mukavaan uutiseen, nimittäin Members.com lanseeraa tänään SPORTS osuuden! Sieltä löytyy urheiluvaatteita jopa 80% alennuksella. Merkkeinä muun muassa meikäläisen lemppari Nike! 
Mikäli ei vielä ole Membersin jäsen kannattaa nyt viimeistään liittyä!:) Liittyminen on ilmaista ja saat sähköpostiin aina ensimmäisenä tiedot uusista super hyvistä kampanjoista. Keräilenkin seuraavaan postaukseen omat lempparini tämän hetkisistä tarjouksista!:)
Liity jäseneksi TÄÄLLÄ!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mari
  26.3.2013 at 14:01

  Kiitos loistavasta vinkistä!! :)

  • Reply
   Mona
   26.3.2013 at 21:21

   Jee kiva että oli vinkkiä!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *