26.3.2013

Food, food, food

Täällä menee selvästi blogin aiheet kausittain. Nyt näyttää ruokajuttuja tulevan tännekin oikein urakalla. Instagramissa niitä näkyy lähes päivittäin, mutta jotenkin  blogin puolelle tulee niitä postailtua harvemmin. No mutta tänään nyt senkin edestä!;) 
Päivällä lounastin kotona ennen erästä valokuvausta, josta myöhemmin juttua. Herkuttelin salaatilla ja munakkaalla. Samalla tutustuin hiukan uuteen lainassa olevaan Samsungin tablettiin. Tää on niin ihana!:) Sain tuon testiin jo muutama viikko sitten, mutta kiireiden ohella siihen tutustuminen on jäänyt aivan liian vähälle. Tänään kuitenkin sain onneksi aikaiseksi kunnolla tarttua vekottimeen! 

Lounas: Porkkanamehu, salaatinlehti, kurkku, cashewpähkinä, kikherne, 2 luomu kananmunaa, sipuli, herkkusieni, ketsuppi, kookosöljyä paistamiseen.
Välipalaksi huitaisin nassuun tosi raikkaan smoothien. Itse olen melkoinen pirtelöiden rakastaja ja niitä tuleekin tehtyä paljon. Usein tulee myös kokeiltua erilaisia versioita ja välillä ihan itseäänkin pelottaa maistaa niitä;D Suurimmaksi osaksi pirtelöt koostuu kuitenkin mulla tosi perus jutuista. Käytän aina joko kaurajuomaa tai sitten riisijuomaa. Sen kanssa jotain marjoja ja bansku eksyy myös pirtelöön oikeastaan joka kerta. Jauheita sun muita ripottelen sitten vaihtelevasti, jotta saa ruokavalioon monipuolisuutta. Mistä teidän smoothiet pääosin koostuu?

Välipala pirtelö: Puolukoita, tyrnimarjoja, banaania, maca, raakakaakao, pellavansiemenöljy.
Illalla käväisin kaupassa ja ajattelinpa kuvata myös ruokakaupan saldon tähän. Melko terveellisillä eväillä tultiin tällä kertaa kotiin. Tuo Biottan porkkanamehu on muuten ollut jo todella pitkään mun ihan ehdoton lemppari. Se on niin ihanaa! Ainut miinus näkyy hintalapussa.
Ruokakaupasta: Vuohemaito Fetajuustoa, Vuohenjuustoa, avokado, ruusukaali, kyssäkaali, luomu kananmunia, luomu kuivattuja aprikooseja, riisijuomaa, hapankaalia, tattarihiutaleita, porkkanamehua ja luomu maustamatonta jogurttia.
Sitten vielä pikaista nettivinkkiä! Nimittäin Nelly järjestää jälleen kerran super kivan viikon! Pääsiäisviikkona on luvassa shoppaajille niin kivoja ylläreitä, että kannattaa olla niiden suhteen kärppänä. Vinkkailen tämän viikon aikana kamppiksista. Kannattaa huomata, että ne ovat voimassa kukin vain yhden päin, joten parhaat viedään varmasti päältä.
Tänään pääsiäistarjouksena on -30% valituista issue 1.3 intimates – tuotteista. Joukossa oli muun muassa muutamat super hotit biksut!:)
Muistakaa käydä myös kurkkimassa Memberssin uutta SPORTS puolta, josta aamulla mainitsin!:) Jäseneksi pääsee liittymään täällä.
Ruokakuvista ehtikin taas jo tulla nälkä, joten nyt suuntaan tekemään iltapalaa;) Oikein mukavaa iltaa kaikille!:)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Zandra
  26.3.2013 at 21:35

  Nam, näyttääpä tuo salaatti hyvältä:) Oletko muuten suojannut Lily-laukkuasi millään suihkeilla tms? Voi olla, että meistä tuli juuri “laukkusamiksia”…:D

  • Reply
   Mona
   26.3.2013 at 21:47

   Oih, hyvä valinta!!!;) Olen ollut niiiiiin tyytyväinen:) En ole kyllä lainkaan suojaillut.. Pitäisi kyllä varmaan.. Hyvä kun kysyit siis;)

 • Reply
  Meow
  27.3.2013 at 08:27

  Mihin käytät tattarihiutaleita? :)

  • Reply
   Mona
   27.3.2013 at 21:52

   Teen puuroa!:) Super hyvää:) Eetu tosin sanoo sitä selluloosaksi….. :D

 • Reply
  Veronica
  27.3.2013 at 09:00

  Mäkin rakastan erilaisia pirtelöitä. Nyt oon hurahtanut kaikkiin viherpirtelöihin ja niitä tuleekin tehtyä lähes päivittäin. Ostin Spirulina-jauhetta ja sen maku kun on mitä on (kamalaa) niin koitan sitä ujuttaa nyt aina joka pirtelöön :D Tuota kaurajuomaa pitäisikin kokeilla ja riisijuomaa en ole tainnut koskaan juodakkaan.

  • Reply
   Mona
   27.3.2013 at 21:52

   Hih, spirulina on tosiaan pikkusen erikoista, mutta siihen hei tottuu tosi nopsaan!!! ;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *