16.3.2013

Uuuuuh iiihana päivä!

Voi jukra, mulla on niin ihana vapaapäivä takana! En edes tajua miten aika menikin niin nopeasti. Olisi pitänyt varata Helsingistä hotelli ja jäädä koko viikonlopuksi. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta koko päivän ja kierreltiin Adalminan kanssa shoppailujen parissa ja skumppaa nautiskellessa. Höpöteltävää olis riittäny loputtomiin. Ainiin, näin myös ihan über ihanan nrj:n Tuijan kaupungilla!!:) Miten toinen voikaan olla niin symppis ja aurinkoinen??:) Ihana ihana Tuija. Mä oon Tuija fani. Käykää tykkäämässä Tuijasta täällä!:) Niin ja käytiin myös moikkaamassa Alexaa! Niin kiva aina nähdä blogituttuja ihan oikeassa elämässä.  

Seuraavaksi omaan sänkyyn, oman kullan kainaloon ja oman peiton alle nukkumaan! Ihanaa, huomennakin on vapaa. Aion nukkua todella pitkään ja aamulla nautiskella ihan vaan olemisesta.
Hyvää unta kaikille 

Ps. Kuvia päivästä löytyy FB:n puolelta. Muun muassa ihan super hyper mega ihana shoppailu löytö;) Parempia kuvia tulossa myöhemmin vielä bloginkin puolelle!:) Käykäähän siis tykkäilemässä facebookissa täällä!:)

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Riikka
    16.3.2013 at 22:15

    Missä sä oikein asut, kun et helsingissä? Oon jotenkin kuvitellu että helsingissä asut :)

    • Reply
      Mona
      16.3.2013 at 22:15

      Turussa! :)

    • Reply
      Anonymous
      17.3.2013 at 10:40

      Turku on Suomen <3

  • Reply
    Adalmina
    17.3.2013 at 08:33

    Oli kyllä aivan todella ihana päivä – näitä lisää! Nähdään pian! <3

  • Reply
    Veronica
    17.3.2013 at 10:30

    Kuulostaa kyllä teidän päivä iiiiihanalta :) itsellä on kauhea ikävä Helsinkiin, täytyy kyllä pian päästä sinne, niin ihana kaupunki <3 Ja eikä, Tuija Pehkonen on niiiiiin paras! Vitsi olis mahtavaa tavata hänet joku päivä :D Ihanaa sunnuntai aamua Mona :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *