10.3.2013

Perfect Dress

Voi apua! Löysin nellylta i-h-a-n-a-n mekon. Tää on kertakaikkisen täydellinen. Tuo avoin selkä on upea. Meillä on kesällä ainakin yhdet häät ja voisin hyvin kuvitella laittavani tämän upean maxin sinne. Ainut mikä nyt mietitytti on tuo hinta ja mekon laatu. Tilaisin heti jos hinta olisi kuudenkympin paikkeilla, mutta yli sadan euron lappu jo vähän mietityttää. Tosin olisihan se edelleen juhlamekoksi melko edullinen, mutta jos laatu ei olekkaan kovin hyvää niin tuntuu hassulta maksaa yli 100euroa. Onko muilla ollut tämän merkin vaatteita? Ja mitä mieltä te olette tästä??:) Mekko löytyy täältä.

You Might Also Like

17 Comments

  • Reply
    Stelliinou
    10.3.2013 at 12:20

    Kannattaa käydä ahkerasti tsekkaamassa Members.com kun siellä on niin usein Nellyn vaatteita puoleen hintaan :)
    Itse en kyllä maksaisi noin paljoa mekosta :/ Se on niin näyttävä, ettei sitä useampaan kertaan vuodessa viitsisi käyttää. 100 euroa kaapin koristeesta… Nääh :/
    Tietty jos tuntuu siltä, että tää on NYT SE OIKEA ja on vähän rahaa tuhlata… :)

    Stella

    • Reply
      Mona
      10.3.2013 at 17:12

      No joo ihan totta, siellähän on usein tarjouksia!!:) Mä en oo moneen aikaan niitä tarkkailut, mutta pitääkin pitää silmät auki nyt:)
      Ja kyllä, samaa mieltä oon… 100e aika paljon kun tietää ettei tätä ihan hirmuisen usein tule käytettyä:/

  • Reply
    Anonymous
    10.3.2013 at 12:51

    Mulla on samalta merkiltä tosi saman tapainen mekko mustana ja maksoin omastani juurikin joku vajaa 60 euroa. Mekko on tosi kaunis malliltaan, mutta materiaali ei ole mitenkään erityisen napakkaa vaan sellaista ohutta trikoota. Mustassa materiaali toimii ihan kivasti, mutta en ihan tiedä tuosta vaaleasta väristä, näyttäisikö ohut trikoo jotenkin “halvalta”. Mustassa kun kankaan laatu ei tavallaan niin hyvin näy. Ja tuon ohuen kankaan vuoksi, alusvaatteiden valinnassa täytyy olla tosi tarkka, itse käytin omaani keskellä talvea ja sukkahousuja ei olisi rajojen takia voinut kuvitellakaan, vaan stay upit olivat ainoa vaihtoehto, joka ei näkynyt läpi. Miettisin ehkä myös, miten tuo mekko asettuu rintojen kohdalla, jos kangas on yhtä ohutta kuin mun mekossa. Kaiken kaikkiaan siis todella kaunis mekko, mutta ei välttämättä hintansa veroinen.Mielestäni juuri tuo 60 euroa, jonka omastani maksoin, oli sopiva hinta.

    Kristiina

    • Reply
      Mona
      10.3.2013 at 17:14

      No ihan totta, jos näkyis läpi ni olisi tosi mauttoman näköinen.. Koitan katsella jos tulisi johonkin tarjoukseen, mutta luulen, että toi yli 100 euron hinta on kyllä vielä liian suolanen, kun mekkoa ei tulisi kuitenkaan kovin usein käytettyä.. Tai tilaa nyt vaan sovitukseen ja katsoo millanen toi kangaskin on. Usein vaatteet näyttää ihan eriltä netissä kuvissa mitä ne sitten luonnossa on…

  • Reply
    Siiri
    10.3.2013 at 14:52

    Siis nyt on pakko sanoa, että tämä mekko on musta ihan kamala :-D Ei yhtään iske muhun. Jotenkin tulee mieleen…mereneito ?:-D Eikä hyvällä tapaa. En tiedä miksi, mutta musta tuossa mekossa on kyllä kaikki pielessä. Jotenkin tuo malli ei miellytä mun silmää, eikä tuo “kaulahihna”. Ei, ei ja vielä kerran ei.

    Mutta siis tämä on vain minun mielipiteeni, ja uskon että vaikka en mekkoa kauniina pidäkkään niin sinä ihanuus näyttäisit se päällä kauniilta :-) Ehkä muutan mun mielen jos päädyt tämän tilaamaan, ja nään sen sitten kuvien kautta “in action” ? Mene ja tiedä :-D Mutta siis ei ole kyllä mun mieleen. Mutta tyyliasioista ei voi kiistellä, sillä monesti nään kyllä luonnossa ihmisillä vaatteita jotka kaupassa nähdessäni olen tyrmännyt täysin, mutta kun ne ovat kadulla vastaan tulleet olenkin ruvennut muuttamaan mieltäni :p Olen nainen, saan muutta mielipidettäni vaikka minuutin välein ;-)

    Ihanaa sunnuntaita ihana <3

    • Reply
      Mona
      10.3.2013 at 17:15

      Hihih:D Makuasioita tosiaan ja onneks luojan kiitos ei tarvii aina olla kaikesta samaa mieltä;D Mun mielestä taas toi kaulahihnakin on niiiiin kiva :) Ja juu on ihana olla nainen, ku mielipidettä voi aina muuttaa;DD Voi olla et tää on munkin mielestä huomenna jo ihan järkyttävän kamala :DD Ihanaa sunnuntaita myös sinne <3

  • Reply
    Anonymous
    10.3.2013 at 15:27

    Mä olen Anonyymi10.3.2013 12.51 kanssa samoilla linjoilla! Uskon että tuo kangas on sen verran ohut ettei näyttäisi tarpeeksi hyvältä.. Mulla on toppi tollaisesta matskusta (elastaani ja polyesteri) ja se menikin kirpparille kun tosiaan oli todella halvannäköinen :/ Mulla on musta samanlainen toppi ja se toimii! Uskon että tämänkin mekon kanssa musta toimisi paremmin. Kyllähän toi mekko näyttää kauniilta ja varsinkin tuon mallin päällä, mutta epäilen että se luonnossa olisi noin laadukkaan näköinen. Tietysti voit laskulla tilaa mekon sovitukseen niin ei jää mietityttämään :) Minä teen usein niin ja monesti ne ovatkin olleet hyviä! :) tuo selkä ja “koru” ovat kyllä todella upeat yksityiskohdat! infoa meitä mitä päätit mekon kanssa :)

    • Reply
      Mona
      10.3.2013 at 17:17

      Joo se ei olis kiva jos ihan tosi ohut. SIt näyttää halvalta. Ehkä pitäs vaan tilata testiin. Tai sitten odottelen katson jos tulis johonkin tarjoukseen:) Toi 100e on kyllä vaan ihan liikaa tästä. Tiedän ettei tulis kuitenkaan kovin montaa kertaa olemaan päällä niin ei oo järkeä hirmuisesti maksaa.. Ja juu mä kans niiiiiin tykkään tuosta korusta ja selästä:) Ihanan naisellinen! Mä infoon;) Kivaa sunnuntaita!!:)

  • Reply
    Anonymous
    10.3.2013 at 15:55

    Moni on kommentoinut mekon materiaalia, mutta minulle tuli ensimmäiseksi mieleen onko mekko mallinsa puolesta lainkaan sopiva häihin. Noin paljas selkä saattaa hääjuhlassa mennä jo mauttomuuden puolelle. Tämä on kuitenkin vain minun mielipiteeni :)

    • Reply
      Mona
      10.3.2013 at 17:18

      Nii se varmaan riippuu aika pitkälle kenen häistä kyse… Ja tietty saa olla mielipiteitä!:) Itse tykkään että tää olis kyllä sopiva häihin, jos ei tuo kangas oo sellasta että kaikki näkyy läpi…:)

  • Reply
    Anonymous
    10.3.2013 at 16:26

    Ihan nätti mekko, mutta ei missään nimessä häihin sopiva! Olisi aika mautonta ja moukkamaista pukea tuo häihin.

    • Reply
      Mona
      10.3.2013 at 17:19

      Voi mä oon ihan erimieltä:) Mutta tosiaan kukin tavallaan:) Jos mä joskus pääsen naimisiin, niin mun häihin saa ainakin tulla ihan just niinkuin huvittaa:D

  • Reply
    Anonymous
    10.3.2013 at 19:07

    Mulla oli tän merkin mekko joskus syksyllä sovituksessa, palautukseen lähti materiaalin ja mallinsa vuoksi kuitenkin… Kangas oli jotenkin “halvan” oloista ja jokaikinen ryppy ja vartalon mutka puski kankaan läpi, eikä malliltaan sitten ollut mun vartalolle ollenkaan hyvä. Voi tietysti olla, että tämä mekko on eri matskua, ja sulle sopisikin, mutta täältä ei hirmusta hypetystä tälle merkille irtoa tällä kokemuksella! Yli satku on kuitenkin mekosta jo suht paljon, jopa hm:n jotkut mekot on mun mielestä laadukkaaman olosia ;D kaunishan toi kyllä on, tilaa ihmeessä sovitukseen, eihän sitä koskaan tiedä :)

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 11:15

      Samaa mieltä että satanen on jo aika reilu hinta.. Koitan pitää silmällä josko tulisi jonkin members tarjoukseen yms…:)

  • Reply
    Viivi
    10.3.2013 at 20:41

    On kyllä tosi mauttoman ja tyylittömän näkönen halpistyrkkymekko. Tilaa ebaystä mittatilauksena jotain oikeesti nättiä. Samalla hinnalla saat.

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 14:44

      Hahah:D No onneks makuasioista ei voi kiistellä;)

  • Reply
    Anonymous
    11.3.2013 at 21:18

    Tosiaan, aika paljastava häihin.. Ensinnäkin tuo avoin selkämys, jos on vähänkään lyhyempi selkä kuin mallinmitoissa olevilla (170cm>) niin pyllyhän tuossa vilkkuu!! :D Ja varsinkin kun tuon merkin vaatteet ovat TODELLA ohutta materiaalia, niin “fileerintsikat” ei sovi alle kun näkyvät ja ilman liivejä on aika rivon näköstä kun tulee esim kylmä. :D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *