4.3.2013

Paprikan puolikkaita lounaaksi

Tein tänään salin jälkeen lounaaksi itselleni täytetyn paprikan. Täytteeksihän voi keksiä vaikka mitä, mutta ajattelin laittaa tännekin oman versioni, sen verran herkullinen siitä tuli!


1 iso paprika   1/2 dl  hirssiä    80g jauhelihaa     vuohenmaitojuustoa    tavallista juustoa
 ♥ valkosipulijauhetta   suolaa


Keitä hirssi ja paista jauheliha. Sekoita valmis hirssi ja kypsä jauheliha keskenään. Mausta suolalla ja valkosipulijauheella. Leikkaa paprika puoliksi ja täytä jauhelihahirssisekoituksella. Lisää päälle vuohenmaitojuustoa paloina ja viimeiseksi leikkaa muutama siivu juustoa päälle. Laita paprikan puolikkaat kiertoilmalla uuniin 200 asteeseen noin 10-15 minuutiksi. 
Paprikan kanssa söin salaattia, jossa oli tammenlehtisalaattia, avokadoa, tomaattia ja granaattiomenaa.
Jälkkäriksi herkuttelin luomu luumuilla ja pakurikääpä teellä.
Helppoa ja niin hyvää! Sopii tällaiselle hätähousullekkin kenellä ei aina vispilät ja kattalit pysy ihan rivissä;) Arvostan ihan suunnattoman paljon sitä, että rakas mieheni on todella hyvä laittamaan ruokaa. Yleensä siis saan nauttia hänen tekemiään sapuskoja ja kulta tekeekin jääkaappiin usein minulle seuraavaksi päiväksi eväitä. Ja täytyy myöntää, että nytkin tuli soitettua hätäpuheli miekkoselle ennen kokkailua, että miten nämä oikein tehdään??:DD

Toivottavasti teidän maanantai on lähtenyt lumituiskeesta huolimatta hyvin käyntiin!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *