2.3.2013

Viimeisimmät @Monasdailystyle

Mä niin rakastan Instagramia. Se vie oikeesti ihan mukanaan. Sinne on niin hurjan kiva päivitellä ihan pieniäkin juttuja ja kuvia. Tykkään myös hurjasti seurailla muiden kivoja kuvia. Pelkästään kuvista saa hirmuisesti siellä inspiraatiota ja hyvää mieltä. Mä oon menetettu Instagramille!!:) Niin ja siis meikän löytää nimimerkillä @Monasdailystyle.

1. Eilen illalla tein uunissa porkkanoita, jotka maustoin öljyllä, suolalla ja hunajalla. Nam!!:) 2. Meidän appelsiinipuu jaksaa hymyilyttää päivästä toiseen. 3. Tarvitseeko sanoja…?? :D Melko vahvasti pyörii mielessä hän.. 4. Ihastelin uusia juttuja makkarissa. Huomenna tulossa tarkempaa postausta..:) 5. Aamupäivällä lähdössä kauppaan. Pakkasta kymmenen astetta, hurrr. 6. Kalakeitton tekoon 7. Super herkullista!! 8. Iltapäivällä ystävän ja Eetun kanssa kaupungille. Kiva keli. 9. Fontanassa teetä ja pullaa. Huom vain 1/2 pulla!!;D 10. Ihailen kotona suoristunutta hammasta. Voiko tää olla ees totta?? 11. No se toinen puolikas pullasta tuli kotona sitten kuitattua jätskillä ja milkan suklaa palalla;) 12. Juu ja myös lasillinen luomu viiniä. 
Ainiin!!!!!! Olin ihan über iloinen/otettu/ylättynyt, kun huomasin voittaneeni yhden ihan super suloisen blogittaren instagram kisassa palkinnon!!!:’) Käykäähän kurkkimassa ihanaisen blogia täällä!:)
Nyt oikein ihanaa iltaa muruset! Aloitan nyt vastailemaan vähän jälkijunassa teidän ihanien kommentteihin ja sitten Putouksen pariin!!:) Pus ja haleja!

Ps!!    http://www.unicef.fi/putous-ryhdy-lahjoittajaksi

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *