15.2.2013

Leo, fur, leather and army green…

Moni on varmasti jo ehtinyt huomata takkikamppiksen, jossa on paljon valittuja takkeja nyt hyvässä alessa!:) Keräsin mallien joukosta omat lempparini tänne.
Kevään lähentyessä haaveilen lyhyistä ja istuvista takeista. Armyvihreä takki on ehdoton kevään hankinta. Samoin tyylikäs biker. Kamppiksen kätköistä löytyi muutama aika kiva yksilö.

Vihreä jakku täällä, musta nahkatakki täällä, musta nahkatakki täällä

Lämpimät parkat ovat ehdottomasti must Suomen talvessa. Itse rakastuin näissä tuohon vihreään Odd Molly takkiin palavasti. Täydellinen.

Valkoinen parka täällä, sininen parka täällä, vihreä parka täällä

Parkojen lisäksi villakangastakit ovat käytännöllisiä. Ne menee syksyisin ja keväisin. Itse olen ollut omaan Ichin beigeen takkiin todella tyytyväinen. Eniten tykkään sen kauluksesta.

Vihreä parka täällä, Mustabeige villakangastakki täällä,
musta nahkahihallinen takki täällä, Ichi beige takki täällä

Tekoturkis houkuttelee edelleenkin ja silmään pisti myös tuo ihanan pehmeän näköinen musta takki. Ihanan naisellinen, mutta samalla rento malli. Entäs sitten tuo leotakki??:) Uuuu, se olis aika kiva yksityiskohta asussa;)

Musta mokkatekoturkis takki täällä, leopardikuvioinen takki täällä, valkoinen tekoturkki täällä

Huom, kamppis on voimassa 18.2 maanantaihin asti ja nythän on myös ilmaiset toimitukulut!:) Helppo tilata siis vaikka sovitukseen omia lemppareita.
Mikä näistä oli teidän lemppari?:)  Kaikki kamppiksen takit löytyy täältä!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *