12.2.2013

Street style from Las Palmas

Sain toiveen kuvailla lomalla paikallisten naisten tyyliä ja täten räpsinkin muutamana päivänä hieman kuvia naisten asuista. Suurin osa kuvista on otettu takapuolesta, koska en vaan kehdannut mennä pyytämään lupaa kuviin… :D Reilua peliä;) 
Tässä siis melkoinen kasa kuvia Las Palmasin Street Stylesta olkaa hyvät!:)

Tyylikkäitä naisia oli vaikka miten paljon. Paljon tuli vastaan hyvin klassisia asuja, mutta eniten silmään pisti kirkkaat värit. Niitä käytettiin rohkeasti ja myös printtejä löytyi vähintään joka toiselta.

Asuissa huomasi myös erityisesti sen, että vaatteiden käyttö määrällisesti oli hyvin kirjavaa. Jotkut tarpoivat minimekoissa ja shortseissa, kun taas toisilla oli täydet talvivarustukset yllään. Alla oleva kuva on otettu päivältä, kun oli 23 astetta lämpöä…:)

Kauniita, tyylikkäitä ja muutenkin upeita espanjalaisia naisia sanon minä!:)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Reetta
  12.2.2013 at 11:41

  Oon aina ihaillut Espanjalaisten naisten pukeutumistyyliä ja tykkään siitä kovasti! Lookbookista yms etsin monesti Espanjattarien tyylejä, koska niissä vaan on sitä jotain. Parin viikon kuluttua pääsenkin Teneriffalle itsekin bongailemaan tyylikkäitä naisia!

  Se on kyllä ihan hassua, miten oikeasti osa vetää paksut takit & kengät päälle kun on joku 20 astetta lämmintä, mut jos on tottunut että suurin osa vuodesta on koko ajan se 35 astetta, niin kyllähän tuo on jo kylmä ;)

 • Reply
  Anonymous
  12.2.2013 at 12:16

  Mielestäni sinun olisi pitänyt kysyä lupa näihin kuviin. Vai luuletko, että nämä naiset olisivat hyvillään jos saisivat tietää kuviensa päätyvän luvattomasti nettiin? Itse en ainakaan olisi.

 • Reply
  Elina
  12.2.2013 at 14:00

  Hih, paparazzi.:) Joskus on vaan kivaa jäädä ihailee ihmisten tyylejä. Istahtaa kahville terassille ja hakee inspistä.:)

 • Reply
  Anonymous
  12.2.2013 at 14:38

  Olipas kiinnostava ja kiva nähdä katutyyliä! Kivoja asuja.

 • Reply
  Sari Nurminen
  12.2.2013 at 16:04

  Tuli vaan näistä kuvista mieleen, että kun aina sanotaan, kuinka suomalaiset ei hymyile kuljeskellessaan kaduilla, niin eipä sitä muuallakaan maailmassa niinkään harrasteta. Noistakin kuvista sen huomaa ja saman olen huomannut myös Lontoossa käydessäni.

 • Reply
  Anonymous
  12.2.2013 at 22:09

  Kuvan ottajallahan on kaikki oikeudet kuviinsa, ei kuvattavalla. Eikä näistä kuvista edes ole kenenkään kasvoja suoranaisesti tunnistettavissa.. -aava

 • Reply
  Anonymous
  14.2.2013 at 01:10

  Typerää siis väittää että kuvat on “luvattomasti” netissä. Asioista kannattaa ottaa selvää ennen ku tulee toisten blogeihin morkkaamaan..

  Ja tosiaan, aivan ihania kuvia, Mona!

  -aava

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *