10.2.2013

Loman shoppailut osa 1.

Home sweet home! Ihana olla taas kotona. Tosin vielä väsyttää melkoisesti. Oltiin vasta aamulla neljän aikaan perillä ja tänään heräiltiin puolen päivän aikaan. Suunnattiin samantien kurnivan nälän kanssa Blankon brunssille ja siellä tulikin herkuteltua oikein urakalla taas;) Brunssin jälkeen aloitin tyhjentämään matkalaukkuja. Kuvasin heti uudet ihanat kengät, jotka ostin reissusta. Olen ihan super tyytyväinen näihin löytöihin. Lomalla ei tosin ollut tarkoitus juurikaan shoppailla, mutta ei näitä vaan voinut jättää kauppaan;)
Ensimmäisenä täydellisen väriset ballerinat kesäksi. Kaapista puuttui kokonaan konjakinruskeat baltsut, jotka sopisivat Alexan kanssa ja nämä olivat kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan täydelliset. Kyseiset Carolina Herreran söpistykset löytyivät El Corte Ingles tavaratalosta. Alku viikosta niillä oli hintaa 125 euroa, mutta perjantaina toisen kerran kierrellessämme huomasin, että hintalapun viereen oli tullut allennus hinta 50 euroa. Kiikutin nämä super tyytyväisenä kassalle ja kassalla sanottiin hinnaksi 39 euroa. :D Mä oon yleensä tosi huono löytämään mitään alennusjuttuja, joten ihan käsittämätöntä miten hyvä tuuri näiden kanssa kävi. Eikä muuten jäänyt pelkästään näihin…

Kävelimme ihan sattumalta sisään yhteen outlet myymälään (en muista yhtään nimeä), jossa oli todella paljon myynnissä yksittäisiä kokoja ja malleja muun muassa Pura Lopesilta, Guessilta, Bossilta ja monelta monelta muulta merkiltä. Olen etsinyt jo vaikka kuinka kauan täydellisiä pitkävartisia matalia saapikkaita ja meinasin pyörtyä nähtyäni nämä upeudet!:D Ihanaa mokkanahdaa ja ah tuo täydellinen kultainen vetoketju sivussa sai mun sydämen jättämään lyönnin välistä. 8) Jännityksellä testasin sopiiko ne meikäläisen vahvoille pohkeille;) Ja kyllä, nää oli ihan täydelliset. Alkuperäinen hinta oli 270 euroa ja olisin voinut maksaa senkin täydellisistä nahkasaappaista, mutta alelappu näytti 108 euroa. Jesh! Kassalle ja hinta olikin 30 euroa!!! Oikeasti 30 euroa!!!:DD Meikä oli ihan pikkusen innoissaan ja Eetua nauratti;) Vuosisadan kenkälöytö. Huh, vieläkin hymyilyttää:) Pons Quintana oli näiden merkki, mutta mulle entuudestaan kyllä täysin tuntematon. Onko tämä espanjalainen merkki muille tuttu?:)
Sitten vielä viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä Zarasta bongatut iiiiiiiiiihanat kiilakorolliset mustat saappaat. Ja öö, superüberhyberöveri tuuri jatkuu, sillä näitäkin oli just meikäläisen koossa jäljellä ja hinta mukavat 30 euroa. Normi tais olla 149 euroa. 

Kenkäfriikki on hitusen onnessaan näistä ajattomista löydöistä. Kerrankin kävi järjetön pulla alennusten kanssa:)
Lisää shoppailuja vielä myöhemmin jahka saan niitä kuvatuksi. Nyt Onepiece päälle ja sohvalle rötväämään kullan kainaloon. Kivaa iltaa ihanat!:)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Karolina
  10.2.2013 at 17:13

  Tosi hyviä löytöjä oot todellakin tehnyt!!! :)) Kaikki kengät tosi ihania!

  • Reply
   Mona
   10.2.2013 at 20:29

   No eikös, ihmettelen vieläkin omaa tuuria näiden suhteen!!:D

 • Reply
  Siiri
  10.2.2013 at 17:58

  Oi vitsit mitä ihania löytöjä tosiaan! Etenkin noi ch baltsut on upeat,ja tosiaankin edulliset!:o :-)

  • Reply
   Mona
   10.2.2013 at 20:30

   Joo mä olin ihan pyörryksissä näistä:D

 • Reply
  ibe
  10.2.2013 at 18:25

  Oi miten edullisia löytöjä! Ja upeita kenkiä kaikki kolmet :)

  • Reply
   Mona
   10.2.2013 at 20:30

   Eikös:) Meikä on yhtä kenkähymyä täällä:DD

 • Reply
  Tawunen
  10.2.2013 at 20:44

  Olet osunut juuri oikeaan aikaan myymälään! :D Eritoten nuo vetoketjulliset saappaat ovat söpöt!

 • Reply
  Laapa
  11.2.2013 at 13:00

  Apua millä hinnoilla noi irtosivat!! Wau!:)

 • Reply
  Reetta
  11.2.2013 at 21:01

  Upeita nuo saappaat! :)

 • Reply
  V
  12.2.2013 at 13:29

  apua miten ihania saappaita! ihan järjettömän hyviä löytöjä! niiiin kade ;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *