2.2.2013

Perjantain viettoa

Vietimme ystävän kanssa ihan huisin mukavan päivän eilen. Aamulla kävimme yhdessä salilla juoksemassa matolla. Päivällä suuntasimme lounastamaan Yasukon keittiössä sushia. Oli muuten molemmille ensimmäinen kerta tuolla ja voi vitsit miten kiva paikka!:) Kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa!
Lounaan jälkeen suuntasimme Cafe Braheen herkuttelemaan kahvin ja teen ääreen. Seuraavaksi vuorossa oli kaupossa kiertelyä ja shoppailua. Löysin ihanasta Jenny’Storesta Eetulle kivan Polo Ralph Laurenin paidan -60% alesta!:)
Illaksi suuntasimme herkuttelemaan meille juustoja ja ihan super hyvää viiniä (Montalto). Ystäväni oli kuullut kolleegaltaan kehuja tästä viinistä ja se todellakin oli kehujen arvoinen. Nousi ehdottomasti kärkisijoille.

Ihana päivä ja ihana ilta!:) Kävimme myös läpi meikäläisen matkalaukun:D Nyt siis nokka kohti aurinkoa ja Las Palmasia!!!;D
Ihanaa viikonloppua kaikille! Palaan pikimiten blogin ääreen reissusta:)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tiramisuheidi
    2.2.2013 at 09:59

    Vallan ihanaa ja rentouttavaa reissua, Mona! :) <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *