29.1.2013

Malttamattomana

Töiden ja koulujen jälkeen parkkeerasin sohvan pohjalle ja aloitin hirmuisen matkojen metsästyksen. Uppouduin siihen taas niin paljon, että unohdin kokonaan, että oltiin suunniteltu ihanan Cocon kanssa salitreffejä!!:O Ihan pelottavaa miten hajamielinen meikäläisestä on tullut:D Noh, onneksi voin lohduttautua sillä, että myös Coconen oli hajamielinen ja hoitelemassa remppa juttuja;) Tänään ei siis salitreeni houkuttanut kumpaakaan.
Matkoja on tänään selailtu muun muassa yhteistyökumppani Apollomatkojen sivuilla täällä. Kaikki mahdolliset matkanjärjestäjät on koluttu sataan kertaan ja nyt vaan pitäisi päättää mihin suunnata. Mielipiteitä ja vinkkejä otetaan vastaan hyväksi havaituista järjestäjistä!:) Budjetti on tälle reissulle todella pieni, joten siksi ollaan odoteltu mahdollisimman edullista tarjousta. Äkkilähtö siis aiotaan ottaa, mutta mihin…?? Itse en ole laisinkaan ollut fiiliksissä Kanarian saarista, mutta siellä olisi lämmin ja sinne pääsee äkkilähdöillä tosi edullisesti. Toisaalta jos sinne lähdetään pitää hotellin olla todella kiva, koska loma tulisi olemaan totaalista rentoutumista ja lököilyä altaalla;) 
Tulee kyllä tämä talviloma sen suhteen hyvään saumaan, että olen onnistunut saamaan oikeaan ranteeseen mukavan jännetupentulehduksen.. Miten niin teen liikaa duunia…??:D Tosin tiedän jo nyt, etten pysty olemaan viikkoa pois blogin ääreltä. Pitäisiköhän tietoisesti valita hotelli johon ei kuulu nettiä..;)

Kuvat: Apollomatkat

Apollomatkojen kaikki äkkilähdöt löytyy täältä.

Onko muilla samalaisia extempore talviloma suunnitelmia??:)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Cara
    29.1.2013 at 22:26

    Voi ääks, ranteen tulehdus on ikävä juttu. Itse olen kärsinyt siitä jo pitkään, eikä meinaa millään parantua. Koneelta on vaan niin vaikea pysyä poissa!

    • Reply
      Mona
      29.1.2013 at 22:29

      No on kyllä ihan super ärsyttävää..:/ Mulla ei oo koskaa aikasemmin ollu ja nyt viikon ollu aika äreenä.. Mut ehkäpä toi loma tekee hyvää jos ei ihan joka päivä sentään tuu koneella naputeltua;)

  • Reply
    Laapa
    30.1.2013 at 21:44

    Vielä haaveiluasteella :) Tässä olisi sellainen väli valmistumisen ja pysyvän työpaikan välissä, jonka voisi käyttää töihin tai sitten pitää vähän lomaa ja ehkä tehdä pari keikkaa vaan. Katsotaan mihin päädyn, mutta kieltämättä matkustaminen houkuttaisi siinä välissä kovasti. Päätökset vain pitäisi tehdä pian, koska aikaa on enää alle 4 vkoa…

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *