26.1.2013

Blankossa herkuttelemassa

Keskiviikkona kävin ystävän kanssa Blankossa istumassa ja samalla tuli myös herkuteltua. Otin itselleni entuudestaan maistamattoman annoksen nimittäin halloumi-viikunasalaatin. Voi jukra se oli hyvää. Pakko mennä myös toistekkin. Tykkään hurjasti noista granaattiomenan siemenistä. Laitan niitä itsekin usein salaatteihin. Ne tuo todella kivan raikkaan ja vähän makean maun salaattiin. Nam!:)

Ystäväni otti friteerattuja tiikerirapuja ja hyvältä näytti nekin! Sitä ne myös hänen mukaansa oli.:)
Blanko kuuluu kyllä ehdottomasti Turun yksiin mukavimmista paikoista. Henkilökunta on ystävällistä ja fiilis ravintolassa on rento ja mukava. Myös paikan sisustus miellyttää omaa silmääni.

Onko muita Blankon halloum-viikunasalaatin maistaneita? :)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Anonymous
    26.1.2013 at 10:58

    Mä olen kyseistä salaattia maistanut ja kyllä vei kielen mennessään!! Ehdottomasti täytyy sitä tilata uudestaan :)
    ps. höpsö kirjoitit viikuna halloum-viikuna ;D

    • Reply
      Mona
      26.1.2013 at 11:00

      Hihihih:D Ylläri pylläri et meikä kirjoittaa TAAS omiaan ;DD Todellakin pitää uudelleen maistella tuota herkkua:))

  • Reply
    Anonymous
    26.1.2013 at 16:29

    Pitää taas pitkästä aikaa aktivoitua kommentoimaan :) Salaatti näyttää aivan herkulta. Yksi omista suosikeista Blankossa on ollut pääruoka “punajuurta, halloumia ja farrorisottoa”. Se on aivan ältsin hyvää, ja voisin kuvitella, että tykkäisin tosi paljon myös tuosta salaatista. Pitääpä testata sitä. Oma viikonloppuni alkoi jo aikaisin kylpemisellä ja kasvohoidolla Naantalin kylpylässä. Enpä muista, koska olisi lauantai alkanut yhtä leppoisissa ja rentouttavissa merkeissä. Ei voi kun suositella. On ollut kyllä kiva seurata sun blogia tässä talven mittaan! On saanut taas monenlaista inspiraatiota ja pieniä piristäviä hetkiä arjen touhujen keskelle. Mukavaa viikonlopun jatkoa! Heli

  • Reply
    nieinda
    26.1.2013 at 18:21

    Oih, näyttääpä herkulliselta, ihan vesi kihosi kielelle. Viikunaa en ole halloum-juustosalaatissa syönyt, mutta missä vaan on halloumia, sen on pakko olla hyvää! Ja todella kodikas ravintolakin tuo. Pitää pistää mieleen seuraavaa turun reissua varten. :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *