20.1.2013

Pihistä & Panosta: Niittikorkkarit

Uusi päähänpinttymä on syntynyt!!:) Nimittäin niittikorkkarit. Törmäsin näihin ihanuuksiin kauniin Carolinen blogissa ja päädyinkin tekemään niistä pihistä panosta kollaasin. Itse en raaskisi panostaa näin erikoisiin kenkiin, mutta en voi kieltää, etteikö nuo CL:n versiot ole ihan super kuumat!!:D Luulen kuitenkin päätyväni vähän edullisempiin versioihin..;) Mitäs mieltä olette näistä? Eikö olisi melko päheät juhla-asussa? 

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Salla
    20.1.2013 at 11:26

    Oi mä rakastan sitä CL Pigalle mallia piikeillä, olisi melkoisen näyttävät! Kim Kardashian pitää niitä ihan arjessa mutta mikäli mä sellaiset löydän nyt tulevana kesänä Pariisista, jää ne mulla kyllä ihan juhlakäyttöön! Nuo Nellyn kengät näyttää myös kivoilta, mutta parit kehnot kengät sieltä tilanneena aleista en tee samaa virhettä toiste. Mikä sit lienee mun jaloissa vikana kun eivät tunnu sopivan mun jalkoihin.. Saattaa se vika olla ihan vaan pään sisällä:D

    • Reply
      Mona
      22.1.2013 at 09:13

      Joo ne on kyllä huippu ihana <3 :) Voi kurjuus!:/ Kengissä on kyllä tosi paljon mallista kiinni sopiiko vai ei. Mieluummin kuitenkin etsii niitä täydellisesti istuvia kenkiä, koska silloin niitä tulee käytettyäkin!!:)

  • Reply
    Anonymous
    21.1.2013 at 09:13

    Mulla kävi ihan älyttömän hyvä tuuri kun bongasin Nellyn alesta Jeffrey Campbellin niitikorkkarit n.70 eurolla, kun alkuperäinen hinta oli yli 200e. Ovat tosi hyvät jalassa, enkä malttais odottaa sopivia juhlia, että pääsisin niitä ihanuuksia käyttämään :)

    • Reply
      Mona
      22.1.2013 at 09:14

      Oi no todellakin loistava löytö!!! 8)
      Ah, kyllä korkkarit on vaan niiiin ihanuutta;) <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *