18.1.2013

Weekend!!

Ihanaa, vihdoinkin on viikonloppu!!:) Täällä otetaan hyvinkin rennosti kera viinilasillisen ja surffaillaan matkojen parissa;) Matkakuume kasvoi entisestään, kun näin rakkaan Maijan tänään kahvin merkeissä ja suunnittelimme kevään reissuja yhdessä. En malta odottaa, että pääsemme viettämään laatuaikaa yhdessä Maijan ja hänen ihanan miehensä kanssa!:) 

Ennen yhteisiä reissuja Maijan kanssa aiomme suunnata murun kanssa ihan vain lököily lomalle rentoutumaan. Pakko päästä levyttämään johonkin lämpimään:D Ebookersilla on menossa ihan hurjan hyvät alennukset ja itse himoitsen tällä hetkellä eniten Dubain lomaa!!:) Lämpöä ja mielettömiä shoppailu mahdollisuuksia. Haaveilen täällä hotellista, joka olisi lähellä Burj Khalifaa. Halvimmillaan saisi maaliskuulle matkan vain noin kuudella sadalla!:) Vitsit, kun olisi mahdollisuus lähteä heti. Tämä järjetön kylmyys saa haluamaan vaan entistä enemmän lämpimään.
Tarjousten lisäksi käytössä on nyt myös alennuskoodi TAMMIALE, jolla saa osasta hotelleista vielä 10% lisäalennuksen!:) 
Minä jatkan surffailuja matkojen parissa ja huomenna lähdemme matkamessuille viimeistelemään matkakaipuutamme. Toivottavasti sunnuntaina olisi jo löyty seuraava reissu lukkoon. Parasta olisi jos pääsisi jo sunnuntaina reissuun, mutta se ei kuitenkaan taida vielä onnistua;D
Ihanaa iltaa kaikille!!:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Anonymous
    18.1.2013 at 23:45

    Ootko muuten käyttänyt niitä Nycistä ostettuja mustia pitkävartisia saappaita? Olis joskus kiva nähdä niitä vaikka päivän asussa :) Mukavaa viikonloppua Mona!

    • Reply
      Mona
      19.1.2013 at 20:38

      Muutaman kerran on ollut, mutta nyt on kyllä ollut niin kylmät ilmat että on vaan saanut haaveilla niiden käytöstä:DD Toivottavasti siis pikimiten lämpeis kelit;)
      IHanaa viikonloppua sinullekkin!! <3 :)

  • Reply
    Maija
    19.1.2013 at 21:02

    Heeei muru, oli ihanaa nähdä! Nyt jo ikävä, toivottavasti saadaan meidän suunnitelmat toteutukseen mahdollisimman pian! <3

    Kivaa viikonloppua teille, mä makoilen sohvalla ja pian kipaisen hakemaan lasillisen kuohuvaa! :)

    • Reply
      Mona
      22.1.2013 at 09:05

      No niin oli <3 <3 Totta, pitää varata lennot mahdollisimman pian niin päästään sitten rauhassa itse reissujen suunnitteluun!!8)
      Pus muru <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *