16.1.2013

Hemmottelua

Sain eilen hurjan ihanan paketin Beauty Shop Malenalta. Pakko laittaa kuvien muodossa pientä esimakua näistä ihanista tuotteista. Täytyy sanoa, että olin myyty tuotteille jo ennen kuin ehdin niitä edes testailemaan:) Kun avasin paketin koko huoneen valtasi huumaava tuoksu. NAM sanon vaan!!:)
Ehdin eilen illalla testaamaan jo tuota Greippi vartalojogurttia ja 100% Shea voita. Ihan taivaalliset tuotteet. Jopa Eetu kehui tuoksua, vaikka yleensä inhoaa ihan kaikkia meikäläisen kosmetiikka tuoksuja.. Ihosta tuli myös ihan super smooth.:)
Teen tietty tuotteista vielä tarkemman postauksen, kun olen niitä hetken ehtinyt käyttää. Pakko oli kuitenkin tulla niitä jo nyt hiukan hehkuttamaan, kun saivat niin hyvän ensivaikutelman:)
Nämä tuotteet ovat siis kaikki käsintehtyjä ja niihin on käytetty luonnon omia raaka-aineita. Iso plussa sille. Malttamattomana lähden testailemaan loppuja herkkuja:)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Teea Rousku
    17.1.2013 at 08:38

    Näihin tuotteisiin on helppo hurahtaa:) Itse olin aivan myyty kun pääsin ensi kerran kokeilemaan juuri tuota raikasta greipin tuoksuista vartlojogurttia. Yksi suosikeistani on myös mustikka vartalokuorinta. Iho on todellakin super smooth tuon jälkeen. Näistä löytyy takuulla jokaiselle mieluisa tuoksu: mango, mansikka, suklaa,valkoiset kukat jne….
    Ja parasta kaikessa: laadukkaitakin tuotteita voi saada edullisesti, vain 15,- putelo!!! Kipin kapin kaikki Kauneuspilkkuun, jotka haluavat silkin pehmeän ihon. Siis eikun osoitteeseen; Turku; Eerikinkatu 4,Julian kauppakäytävä. http://www.kauneuspilkku.net

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *