15.1.2013

Vetolenkki

Tein eilen ensimmäistä kertaa juoksuohjelman vetolenkin. Oikeastaan se olisi pitänyt tehdä jo viime viikolla, mutta mä en vaan uskaltanut..:D Koko viime viikko meni muutenkin todella oudosti treenien suhteen. Keskiviikkona muun muassa väsytti niin paljon, että melkein nukahdin salille:D 
Eilen aamulla otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja menin matolle tekemään ensimmäiset kilometrin vedot. Tämä kerta oli vielä helppo sillä vetoja ei ollut kuin neljä;) Jatkossa niiden määrä vaan nousee!

Lenkki kulki kuin unelma!! Innostuin ensimmäisen vedon jälkeen ja olinkin tokan vedon jälkeen jo ihan puhki. Viimeiset kaksi kierrosta jäi siis selvästi toista kierrosta hitaammaksi vaikka tarkoitus oli kiristää aikaa joka kerta. Olen silti ihan huiman tyytyväinen kokonaisuudessaan lenkkiin. Ei ollutkaan yhtään niin kamalaa juosta kilometrin spurtteja mitä kuvittelin. Tässä tulee myös varmasti näkemään huomattavasti kehitystä. Kroppa varmaan jaksaa pitää vauhtia yllä ihan eritavoin ahkeran harjoittelun tuloksena. Tämä lenkki oli siis ihan huippu. Nautin joka sekunnista ja kunnon hengästyminen teki todella kutaa! Itse asiassa odotan jo innolla seuraavaa vetolenkkiä!:)
Mitä mieltä muuten olette viikon treenit postauksista? Onko toiveita postaillakko silloin tällöin erikseen treeneistä vai olisiko mukavampi lukea yhdestä postauksesta viikon treenit?

Juoksuohjelman on suunnitellut yhteistyössä Vauhtisammakko.

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply
    Hanna
    15.1.2013 at 08:24

    Jee, hyvä Mona, hyvä treeni :)

    Mun mielestä on kivaa lukea treenistä erikseen, jos sulla on siitä jotain kerrottavaa niinkuin fiiliksiä ja ajatuksia. Mutta jos ei ole, niin ne voi yhdistää yhdeksi yhteenvedoksi. Eli sekä että!

    • Reply
      Mona
      15.1.2013 at 09:13

      Kiitos Hanna mielipiteestä!!:) Voisin koittaa vaikka silloin tällöin tehdä viikkopostauksen ja muuten sitten näitä erillisiä postauksia yksittäisestä treenistä..:)

  • Reply
    Anonymous
    15.1.2013 at 09:06

    Jee, treenipostaus :) Noi lenkit on varmaan ensisijaisesti tarkoitettu ulkona juostaviksi…vai? (mietin vaan, että jos joskus ite meen mukaan, niin inhoon juosta juoksumatolla) Juoksit siis yksin, ettei ollut valmentajaa mukana? Kuinka usein valmentaja on mukana noissa juoksujutuissa? -Jonna

    • Reply
      Mona
      15.1.2013 at 09:17

      Hih, kiva jos treenipostaukset ovat mieleen:) Voi juosta ihan mikä itselle on parhain tapa. Tietty lenkillä voi olla hankalampi mitata tuo kilsa? Sport trackeri tietty vois olla aika kätevä siinä…:) Parhain tapa Mikon mukaan on juosta radalla, jossa saa tarkan pituuden ja ajan..Itse tykkään hurjasti juosta matolla, joten se on mulle paras vaihtoehto:) Juoksuissa Mikko ei oo ollu mukana, vaan hän on laatinut mulle juoksuohjelmat. Juoksukoulussa kuitenkin juostaan porukassa missä myös valmentajat mukana. Mikäli kiinnostusta löytyy, kannattaa ehdottomasti laittaa vaikka suoraan Mikolle viestiä ja kysellä kaikkea mieleen juolahtavaa, hän varmasti vastailee mielellään!:) ( mikko@vauhtisammakko.fi)

  • Reply
    Anonymous
    15.1.2013 at 09:59

    Tämä kysymys ei nyt liity asiaan mitenkään, mutta kun sinulla on niitä Louboutinin kenkiä, niiin vastaako koko normaalia kokoasi vai oletko joutunut ottamaan kokoa suuremman tai pienemmän? :)

    • Reply
      Mona
      15.1.2013 at 12:13

      Niissä riippuu kyllä jo pelkästään mallista tosi paljon nuo koot..:/ Mun CL:n kengät on 37, 37,5 ja 38. Ja jalan koko on siis 37-38. Kokeilematta on siis varmasti todella hankala ostaa noita… Mutta netistä jos tilaa niin onneksi on aina palautus ja vaihto mahdollisuudet.:)

  • Reply
    Sara
    15.1.2013 at 11:45

    Minä olen tässä Hannan kanssa samaa mieltä asiasta :)

    • Reply
      Mona
      15.1.2013 at 12:14

      Kiitos sullekin Sara hjelpistä!:) On aina kiva kuulla mistä lukijat eniten tykkää!:)

  • Reply
    Anonymous
    15.1.2013 at 18:22

    Heippa! Noista vedoista kysyisin. Juoksitko juoksumatola vai ulkona? Jos matolla niin mikä oli vauhtina? Jos ulkona niin juoksetko niin kovaa kun pääset? Mitä teet vetojen välissä?

    -Kaisa

    • Reply
      Mona
      16.1.2013 at 17:46

      Heippa Kaisa!:) Matolla ja vauhti oli eri kerroilla erilainen. :) Melko tasaista kuitenkin ja en juossut täysillä. Juoksun välissä hölkkään kevyesti.

  • Reply
    Nina
    16.1.2013 at 22:38

    Tosi kiva lukea näitä treenipostauksia, tykkään hirmusesti!:) Itse tykkään, että kirjoittelet fiiliksiä treenikerroista, mutta jonkinlainen koonti viikon treeneistä olisi tosi selkeä ja helppo lukea. Onko sulla sykemittaria käytössä että ootko kattonut mitkä sulla on sykkeet suunnilleen noilla veto-osuuksilla ja paljonko annat sykkeen laskea hölkän aikana? Pitäis löytää se motivaatio taas itsekin, en vaan tiedä mikä ihme siinä on ko kauheen vaikeeta raahata itsensä salille tällain pitkästä aikaa.. :d

    • Reply
      Mona
      16.1.2013 at 22:45

      Voi tosi kiva kuulla Nina!:) Mulla on kyllä sykemittari mutta nyt siitä on patterit loppu:/ Tosin tiedän jo melko hyvin omat sykkeet. Väleissä annan sykkeet laskea kunnolla ja vedoissa ne nousi about 160-175:teen.
      Alottele pienellä, niin kyllä se motivaatio sieltä pian tulee!!:) Huomenna aamulla vaikka 20 minuutin kotijumppa niin olo on jo sen jälkeen paljon parempi ja seuraavaks lähtee jo paljon helpommin salille!:) Tsemppiä ja ihanaa loppuviikkoa Nina <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *