11.1.2013

Feeluniquen alennukset

Olen kokonaan unohtanut vinkkailla yhteistyökumppani Feeluniquen alennuksista!! Tarvitsin itse taas täydennystä hiustenhoitotuotteiden puolella ja tein tilauksen tuttuun ja turvalliseen feeluniqueen.
Olen tilannut feeluniquelta jo ties miten monta vuotta shampoot ja hoitoaineet. Toki siellä on paljon paljon muutakin!:) Nyt feeluniquella on vielä tosiaan menossa alennukset, joten kannattaa suunnata kurkkimaan löytyykö omia lemppari tuotteita alesta!:) Viimeisiä päiviä viedään heidän alessaan nyt.

Alennuksessa on muun muassa bareMinerals meikkejä, jotka kuuluvat minun kesämeikkiin ja ovatkin ehdottomia luottotuotteita kesällä. Itse ostin aikoinaan ensin aloituspakkauksen, jossa oli kaikki tarpeellinen sudeista lähtien. Myös se on nyt tarjouksessa täällä!:)
Tehokkaita Biothermin tuotteita löytyy täältä. Ja sitten mun ehdottomia ultimate lemppareita Jurliquen tuotteita löytyy täältä ja myös niissä nyt alennuksia!!:) Rosewater balancing mist 
Myös Tigin tuotteita on paljon alessa ja mm. tämä Ego Boost on mun yks merkin ehdoton lemppari. Hiukset kiittää ja kiiltää tämän avulla!

Pst. Tässä vielä alennuskoodi feeluniquelle!!:)
Koodilla 4JAN2013 4 punnan alennus, kun tilauksen arvo ylittää 40 puntaa.

Save £4 Off any order + free delivery
Use 4JAN2013 at the checkout to Save £4 off any order when you spend £40 or more at feelunique.com.
Conditions: Use 4JAN2013 in the promotional code box at the checkout to redeem savings site wide at feelunique.com when you spend £40. This offer cannot be used in conjunction with any other feelunique.com voucher code promotion or VIP discount. This voucher code excludes Stila, Gatineau, Phytomer, Mary Cohr, ghd, Ole Henriksen, Moroccanoil & Lily Lolo. 4JAN2013 is valid until 14th Jan 2013. Can be used once per customer.

You Might Also Like

15 Comments

  • Reply
    Anonymous
    11.1.2013 at 16:47

    Miks mun pitäisi tilata sun linkin kautta??? Siis siksikö sun kautta, että sä saisit jotkut provikat tilauksesta?? No way!! Ärsyttää tällainen blogi-ilmiö, jota melkein kaikki käyttävät. Voinhan mä tilata tuolta ja kaikista muistakin nettikaupoista ihan suoraankin (ilman että joku bloggaaja siitä hyötyy) ja käyttää noita samoja alennuskoodeja. Tuo Feelunique on sitäpaitsi mulle ihan tuttu, olen tilannut sieltä jo mooonet kerrat, ja erikoistarjoukset saan aina suoraan emailiini. Terkuin TJ

  • Reply
    Mona
    11.1.2013 at 16:51

    Vaikutatpa varsinaisen positiiviselta tyypiltä:D Mutta totta olishan se ihan järkyttävää jos joku saattaisi hyötyä tekemästään työstä kun joku siitä saattaa ihan oikeasti saada vinkkiä;)

  • Reply
    Anonymous
    11.1.2013 at 17:06

    Mä osaan itse surffata netissä ja penkoa kaikkia tuotteita ihan yhtä hyvin kuin esim. sinä, eli tehdä tismalleen sen saman työn. En tarvitse siihen välikäsiä ja kenenkään linkkejä, enkä varsinkaan, jos mun ostoksista joku täysin ulkopuolinen hyötyy. Tää on mun mielestä valitettava blogi-ilmiö, ja mulle ainakin vastenmielinen, sorry to say. Kaikissa blogeissa on nykyään tilaa tuote “täältä”, tuote löytyy “täältä” jne. Ei millään pahalla kuitenkaan, mutta kenenkään linkkeihin en koske periaatteessa. PS. Enkä ole nyt järin positiivisella päällä, siinä olet oikeassa:) Terkuin TJ

    • Reply
      Mona
      11.1.2013 at 17:17

      No onneksi jokainen saa itse valita mitä tekee :) Hyvää jatkoa sulle:)

  • Reply
    Anonymous
    11.1.2013 at 17:27

    Samoin sulle hyvät jatkot :) TJ

  • Reply
    Heculina
    11.1.2013 at 18:07

    Minä ainakin mielelläni klikkailen bloggaajan postuasten linkeistä itseni eteenpäin :) Eikä haittaa yhtään mikäli joku tästä jotain hyötyisikin; onhan hän nähnyt paljon vaivaa postauksen eteen plus itse saan vinkkejä jotka muuuten olisin mahdollisesti missannut täysin! Noh, mielipiteitä on monia :)

    Sitten varsinaiseen aiheeseen :) Tiedätkös Mona vaikuttaako feeluniquen tilauksiin tuo vuoden vaiheessa muuttunut tullin kantoraja?

    • Reply
      Mona
      11.1.2013 at 21:31

      Näin on, että mielipiteitä on monia;) Sallittakoon se:D Mutta mä oon kyllä sun kanssa täysin samoilla linjoilla. IHan hurjasti sitä saa blogien kautta vinkkejä ja itse ihan ilmaiseksi!!:) Ja parasta on kun voi vielä itse valita blogit joita seuraa ja täten löytää todennäköisesti saman mauan omaavia joilla todenäköisesti vinkit ovat itseään kiinnostavia:))
      Mä en osaakkaan nyt tuohon vastata..:/ Kun jossain on mainittu että ne tulisi jostain kauempaa ja pitäisi siis noudattaa näin ollen tuota rajaa, mutta mä en oo kyllä koskaan joutunu maksamaan alveja paketeista, vaikka oliskin ollu aika kalliit…. Ja oon kyllä tooooosi monta tilausta tehnyt.. Tosin tuolla aina ilmaiset postarit, joten ehkä kannattaa tilata erikseen niin ei tarvii sit stressata tuota alvia!:))) Mutta suosittelen kyllä niin lämmöllä tätä nettikauppaa. Mulla sujunu aina kaikki paremmin kuin hyvin. Kerran juurikin tuollainen ego boost purkki oli mennyt rikki matkalla. Otin siitä kuvan ja lähetin asiakaspalveluun. Sain todella nopeasti vastauksen ja putelo korvattiin rahallisesti!!:) Mä oon ollu todella tyytyväinen asiakas siis aina:)

  • Reply
    Anonymous
    11.1.2013 at 19:20

    Huh huh.. :D Ei oo itseltä pois, jos klikkaa vaikkapa blogien linkeistä. Kaikkee sitä kuulee. Ärsyttää sellanen kulttuuri, että tehdään vaan sellasta mikä itseä hyödyttää ja tuijotetaan vaan sitä omaa napaa. :) Paitsi sitten jos tehdään virhe, sillon on aina parempi syyttää jotain muuta. :) Näin aiheesta poiketen.

    Mua on jo pitkään houkuttanut tilata tuolta feeluniquelta, mutta en uskalla jos joutuu maksamaan tulleja tai muita. :/ Kiitos ihanasta blogista, oot ihanan positiivinen. T. suht uusi lukija

    • Reply
      Mona
      11.1.2013 at 21:33

      Hihih:D No näinpä:D Mä en nyt osaakkaan vastailla tuohon tulli juttuun tarkemmin:/ Mutta mulla ei tosiaan koskaan oo paketti jääny.. Ja todella monesti oon tilannu ja reilusti yli 50 euron tilauksiakin.. Tosin tonne voi tehdä pienempiä tilauksia vaikka pari koska nuo postarit aina ilmaiset!!:)
      Kiva kun oot liittynyt joukkoon ja kiitos kommentista, ne piristää aina <3 :)

  • Reply
    J
    11.1.2013 at 20:10

    No ohhoh! Varsinainen avautuminen anonyymiltä :)
    Mutta anyway, kiitos alekoodista ja vinkistä, shamppoot olikin jo loppu!

    • Reply
      Mona
      11.1.2013 at 21:34

      Hihihi:D Välillä on vaan avauduttava;D
      Jee, kiva jos oli vinkkiä!!:))

  • Reply
    b
    11.1.2013 at 22:46

    Feeluniquen tilaukset tulevat Jersey saarilta joten tullirajat pitäisi koskea heidän tilauksiaan, ja nythän se raja vielä laski noin puolella entisestä. Tosin olen paljon kuullut että tilaus ei ole jämähtänyt tulliin vaikka on tilattu isommilla summilla, joten enpä tiedä sitten mikä siinä on meininki todellisuudessa. Se uusi rajahan oli ihan surkea, reilu parikymppiä, ja sekös harmittaa kun kyse on lempparikaupastani kosmetiikan saralla :( anteeksi silmät ristissä kirjottelen enkä juuri nyt muista tämän yksityiskohtaisemmin asian laitaa :D mona blogisi on ihana ja olet niin pirteä ja positiivinen, kiitos työstäsi blogin eteen! Hyvää viikonloppua!

  • Reply
    Mona
    13.1.2013 at 11:10

    Kiitos paljon täsmennyksestä!!:)
    Ja kiiiitos sinulle positiivisesta kommentistasi <3 :) Ihana olet:)

  • Reply
    Anonymous
    18.1.2013 at 15:05

    Siis unohdit sponsorisi… no oikealla alalla taidat olla kuitenkin.

    FeelUniquesta sen verran, että vuosia käyttäneenä, nyt jämähti ensimmäisen kerran Tulliin. Ostoksen koko 40,70 euroa. Tein myös toisen tilauksen joka oli 12,10, se tuli läpi.

    Sain kotiin kirjeen jossa pitää tehdä tulli selvitys, sen voi näemmä tehdä tullin sivuilla, mutta en ole sitä vielä kokeillut. Peli on siis muuttunut.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *