10.1.2013

Asu ja vähän myös kameraa

Olin tiistaina laiska ja nappasin asukuvat peilin kautta, mutta kyllä näistäkin hiukan näkee kokonaisuutta!:)

Tiedättekö… Mä RAKASTAN tota Olympuksen E-PL5 minijärkkäriä. Se on kertakaikkisen ihana. Toki edelleen paljon käytössä on myös mun THE 5 D mark II, mutta tämä lähtee hyvin usein sen sijasta mukaan esimerkiksi kaupungille tai muihin paikkoihin. Kuvalaatu on käsittämättömän hyvä ja kameralla kuvien ottaminen on jotain super nautinnollista. Esimerkiksi nuo ylläolevat kuvat on otettu noin 7 aikaan aamulla pilkkopimeässä ainoastaan makuuhuoneen himmeä kattovalo päällä! Harvalla kameralla saa tällaistakaan jälkeä näin huonoissa kuvausolosuhteissa ja vielä ilman salamaa.
Kamerassa on todella nopea tarkennus ja kuvankin kamera ottaa huippu nopeasti. Ei voi muuta sanoa, kuin että LOVE. Mulla on vielä tekemättä se arvostelu eri merkkien minijärkkäreistä. Jahka vaan saan aikaiseksi, niin se kyllä on vielä tulossa.

Mutta nyt tuohon asuu…

Kengät: Sand (@Footway , giveaway)
Housut: Zara  (vastaavat täällä )
Pitsitoppi: Zara (vastaava täällä ja täällä )
Jakku: Zara  (vastaava täällä)
Huivi: ei merkkiä

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Reetta
  10.1.2013 at 13:56

  Aika ihana kokonaisuus ja tuo pitsitoppi on ihan mahtava!! :)

  • Reply
   Mona
   10.1.2013 at 20:05

   Kiitos Reetta <3 :)

 • Reply
  Cherry
  10.1.2013 at 14:08

  Voi uskon, että kamera on ihana, niin moni noita kehuu <3 Kuvaatko muuten M:lla vai jollain toisella asetuksella? Eikös noissa ole kauheasti valinnanvaraa ja kaikkia mukavia tehosteitakin? Näyttää niinkun olisi päivällä otettu kuvat :)

  • Reply
   Mona
   10.1.2013 at 20:06

   Millon milläkin, mutta usein nopeissa tilanteissa käytän pelkkää automaattia. Tossa on ihan hurja määrä kaikkea kivaa hifistelyä!!8) Kaikkeen en oo ehtiny edes perehtyä. Plus sit ihan super kätevä systeemi että voi siirtää kamerasta vaikka kännykkään kuvat!!!!!:)

 • Reply
  CristiinaM
  10.1.2013 at 14:46

  Oho, luulin että kuvat on otettu päivällä! Täälläkin on yksi onnellinen penin omistaja, tosin sen pl-3 mallin.

  • Reply
   Mona
   10.1.2013 at 20:07

   Pen on pelkkää sydäntä!!!! <3 <3 :) Mä oon ihan lovessa:D Pl 3 on kyllä loisto kans. :)

 • Reply
  DluxEdition.com
  10.1.2013 at 19:56

  Tosi kiva asukokonaisuus!

  • Reply
   Mona
   11.1.2013 at 17:37

   Kiitos paljon:)

 • Reply
  Anonymous
  13.1.2013 at 15:01

  Mä ostin vuosi sitten Olympus XZ-1:n. Haaveilin järkkäristä, mutta halusin sellasen kameran mitä voi kantaa käsilaukussa mukana vaikka joka päivä. Oon kans ollut niin tyytyväinen Olympuksen laatuun.. Toi XZ-1 oli silloin saanut parhaimmat arvostelut markkinoilla olevista digikameroista. Kyllä se järkkärikin pitää vielä hommata…. Tollanen minijärkkärikin olisi varmasti kans kiva! Ostaisin varmaan kymmenen erilaista kameraa, jos olisin rikas.. :D Postaustasi kameroista odotellessa :)t:Jonna

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *