7.1.2013

Burgundit housut

Tämän talven ehdottomiksi lemppareiksi ovat muodostuneet burgundit housut. Niitä löytyy jo kolmet vaatekaapista!:D Tässä onkin asu, joka on näkynyt päällä todella usein. 
Kengät: Bianco (giveaway)
Housut: Zara (vastaavat täällä)
Paita: Polo Ralph Lauren (vastaava täällä)
Koru: Zara

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Veronica
    7.1.2013 at 13:21

    On kyllä ihanat! Itse en ole vielä muistanut noita hankkia ja itseasiassa Zarassa katselin niitä vihreitä vahapintaisia housuja, jotka sullakin taitaa olla? Mutta jätin ostamatta, kun kaapissa on liikaa housuja jotka odottaa käyttöä ja sitä *kröhöm* että mahtuisin niihin. Nyt onkin ankara dieetti käynnissä, saa nähdä kuin tän tumpelon kans käy:D Onneks on vielä aikaa kesään..

    • Reply
      Mona
      7.1.2013 at 20:53

      Joo mulla on sellaset vihreet myös!!:) Ne on ihanat, MUTTA vetskari meni lahkeesta ekan kuukauden aikana.:(
      Ja pyh, et sinä mikään tumpelo oo! Dietit kantsii unohtaa, muista se kokonaisvaltainen hyvä olo <3 <3 :) Pus pus <3

  • Reply
    Anonymous
    7.1.2013 at 13:55

    Hei Mona. Asu on oikein kiva, mutta oikeasti halusin kysyä sinulta ohjeita tuon Instagramin käyttöön. Yritin kyllä etsiä niitä netistä ensin, mutta en löytänyt. Eli mihin minun täytyy rekisteröityä, jos haluan vain seurata muiden Instagrameja eli en halua itse kuvata tai päivittää kuvia minnekään. Kiitos avustasi!
    T: Kirsi.

    • Reply
      Mona
      7.1.2013 at 13:58

      Ensin pitää ladata instagram sovellus kännykkään ja sinne rekisteröityä. Sen voi sitten sieltä asettaa niin että on yksityinen käyttäjä. SIlloin voi seurata vapaasti muiden kuvia mutta sinua voi seurata vain jos myönnät kuvien katselun:) Netissä en ookkaan ihan varma miten se homma toimii.. Luulisin että melko samalla tavalla… Sinne vaan rekisteröitymään ja keksit jonkun nimimerkin:) Siihen jää ihan totaalisen koukkuun!!;D

  • Reply
    Pauliina
    8.1.2013 at 21:38

    Voi sun blogi on IHANA! Ite jäin täysin koukkuun tähän (toki myös Instagram on hirmu koukuttava ;D) Nää asukuvat on ihan täydellisiä, sun urheilu postaukset niin kannustavia ja motivoi ainakin mua, vaikken salille asti ookkaan vielä saanut itteeni menemään.. Mutta ihana että oot terveen ja normaalin näkönen, etkä pelkkää luuta ja nahkaa :) Oot myös älyttömän kaunis!! Ja Lumenen lilaan taittava huulipuna on päätynyt kyllä mun ostoslistalle! ;)

    • Reply
      Mona
      8.1.2013 at 22:12

      Pauliina!! Kiiiiitos niin piristävästä ja voimaannuttavasta kommentistasi <3 Sait aikaan todella ison hymyn:)
      Voih, tuo lumen huulipuna on ihanaa!! Suosittelen tosiaan siis lämpimästi:) Kiitos vielä aurinkoisista sanoistasi ja ihan huippu kivaa viikkoa <3 Ps. Jos tuntuu hankalalle lähteä salille kannattaa ottaa vaikka alkuun viikon tavoitteeksi, että teet kotona vaikka ihan 20 minuutin kotitreenin pari kertaa!:) Olo on loistava sen jälkeen ja aikaa ei kuulu juuri lainkaan. Sen jälkeen voi olla paljon helpompi lähteä seuraavalla viikolla salille:)

    • Reply
      Pauliina
      9.1.2013 at 00:26

      Hih, ole hyvä vaan ja kiitos itselles piristävästä ja inspiroivasta blogista! :) Joo, täytyykin ottaa tavoitteeksi tuo kotitreeni! Osaatko muuten suositella jotain hyviä lenkkireittejä Turusta? Keväällä kun aina iskee se lenkkeilyinto ja oon asunut täällä vasta vuoden eikä tuo lähiympäristön asuinalue oo se kaikkein kivoin paikka.. :') Kiitos etukäteen ja oikein ihanaa loppuviikkoa itselles! <3

    • Reply
      Mona
      9.1.2013 at 06:35

      Turku on täynnä ihania lenkkejä!!:) Tosin itse juoksen talvella pääosin matolla, mutta kesän tullen ulkolenkit kutsuu. Itse tykkään kiertää esimerkiksi lenkkejä Turun linnan kautta. Aurajoen rantaa on myös aina kiva kierrellä ja lenkkiä voi venyttää tosi pitkäksikin!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *