5.12.2012

Vaatekaapin täydennys haaveilua

Selailin Boozt.com valikoimaa ja keräsin sieltä kollaaseihin inspiraatiota omaa vaatekaappiani ajatellen. 
Sydän sykkii erityisesti vaaleille paidoille ja statement koruille. Niitä löytyi sivuilta ihan hurjasti ja toinen toistaan ihanampia malleja. Toiveasussa yhdistäisin vaalean paidan ja näyttävän korun hyvin simppelin mustan hameen kanssa. Klassista ja tyylikästä.
Ylhäällä vasemmalla Only paita ,  ylhäällä oikealla Selected paita , musta Vero Moda mekko  ,
alhaalla vasemmalla Selected kaulus paita ,  bud rose koru mustalla nauhalla , 
alhaalla oikealla coast kauluspaita pieces koru iso hopeinen ,   musta pieces koru  ,  hopea pieces koru 
Käyn suhteellisen vähän ulkona, mutta näiden mekkojen osuessa silmään tuli fiilis, että pitäisi käydä useammin;) Toisaalta näitä mekkoja voi ihan hyvin yhdistä toimistopukeutumiseen vaikka jakun ja saapikkaiden kanssa. Tuo kuviollinen peplum on ihan mieletön! Ja no niin on tuo valkoinenkin;) Tuo ihana maxi menisi juhlavampiinkin juhliin.  Toimistolle se tosin olisi aivan liian juhlava:D
musta oasis hihoilla ,   oasis peplum ,  valkoinen mekko , maxi mekko

Pitkät vaaleat jakut tuo asuun kivaa extraa talvella. Kesällä ne saa muutettua ihan takeiksi. Itselläni on melko samanlainen Zaran yksilö, mitä kollaasissa on. Tuollainen napillinen olisi ihan huippu hyvä näin talvella!:) Tuon jakun ylle keräsin kollaasiin toiveasun, jossa mieluusti kuljeskelisin. Mustien housujen kanssa on aina niin helppo yhdistää paita. Kauluspaidat ovat ehdottomasti lemppareimpiani ja niitä saisikin kaapissa olla useassa eri värissä ja materiaalissa.

Nuo leopardi hanskat ovat ihanat ja niihin törmättyäni syntyikin pieni pakkomielle!!;) Selvästi siis sydämessä on edelleen tilaa leorakkaudelle… Nyt talviasusteissa leokuvio puuttuukin itseltäni kokonaan, joten hanskat olisivat kiva pieni lisä:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *