2.12.2012

Joululahjaideoita

Monissa blogeissa on nyt näkynyt joululahjapostauksia. Innoistuinpa minäkin keräämään muutamia ideoita joululahjoista.
Lehtitilaus on aina ihana lahja. Monet naiset varmasti tykkäävät lueskella muoti tai terveyslehtiä ja kotiin kannettu lehti on pientä arjen luksusta. 
Suomen talvi on pitkä ja kylmä, joten lämpimät ja pehmeät paketit ilahduttavat varmasti monia. Itse tykkäisin tupsupiposta ja laadukkaista nahkahanskoista. Myös UGGit ovat varmasti monen mieleen.
Monen toivelistalla on OnePiece. Se onkin täydellinen talven kotiasu ja kotona ei juuri muuta haluakkaan käyttää. 
Itse toivon lähes joka joulu täytettä meidän New Wave astiastoon. Niitä on mukava kerätä pikkuhiljaa ja mikäs sen parempi joululahjaidea, kuin kartoittaa keräilyastiastoa. Tulee varmasti tarpeeseen ja tietää, että lahja on varmasti mieluisa.

Eetulle lahjojen ostaminen on todella helppoa, kun tietää yleensä suhteellisen tarkkaan mistä toinen tykkää. Tässä kuitenkin nyt yleisiä lahjaideoita miehille, joista varmasti moni tykkäisi.
Laadukkaat neuleet ovat aina varmasti monen mieleen. Pieniä asusteita, kuten kello, iPad kotelo yms on kiva sujauttaa lahjapakettiin. Ajattomat ja tyylikkäät mallit menevät pitkään. Weekend bag voisi myös olla mieluisi lahja.  Mukavat olohousut tulevat varmasti kaikille käyttöön ja joululahjaksi niihin voisikin vähän panostaa. 
Matka on ihan huippu lahja läheiselle ja vielä parempi jos on pystynyt yllärinä järjestämään ajan ja paikan!:)

Siinäpä muutamia ideoita. Lahjojen antaminen on kyllä jouluna ihanaa. Itse olen vain ihan järjettömän huono pitämään ylläreitä!:D Kaikkien lahjojen ja ylläreiden salassapito on mulle ihan ylitsepääsemättömän vaikeeta…:D

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anonymous
  2.12.2012 at 17:02

  Oi olen tilannut Olivia lehteä parin numeron verran.. ja niin tyytyväinen olen! Jokaisessa lehdessä tähän mennessä on ollut useita kosmetiikka näytteitä <3 Aivan ihana lehti tekstiltään! :) Toivottavasti joulupukki laittaa sinulle lehden tilaukseen!

  • Reply
   Mona
   2.12.2012 at 20:09

   Jeps Olivia on ihan ykkös lehti, ehdottomasti mun lemppari muotilehti!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *