1.12.2012

Olympus PEN lite E-PL 5 ♥ LOVE LOVE

Tämä tekniikan rakastaja on aivan haltijoissaan täällä!!!! Sain Olympukselta testattavakseni heidän uutukaisen E-PL 5 mallin ja voi apua miten olenkaan innoissani tästä!!!:)  Noh myönnän, että innostun melko helposti monista asioista, mutta laadukas tekniikka jos jokin saa meikäläisen ihan tuleen;)

Pakettia avatessa olo oli kuin lapsella jouluna. Kamera on kaunis kuin mikä ja sitä todellakin kelpaa kannella missä vain. Se ei myöskään paina paljon laukussa. Ihana beige hihna miellytti myös silmää heti kättelyssä.

Kameran käynnistyttyä olo ei ollut enää niin hilpeä:D On nimittäin todella erilainen valikko mitä omassa lapsessa Canonissa on. Muutama minuutti siis näpräilyä ja ihmettelyä. Ensimmäiset kuvat napattu ja rakkaus alkoi muuttumaan jo todella syväksi. Ei pelkästään siis kaunis ulkokuori.

Kamera on minulle vielä aivan vieras ja kaikki sen upeat salaisuudet on vielä selvitettävänä. En kuitenkaan malttanut olla ottamatta kameraa mukaan eilisiin pikkujouluihin. Se mahtui loistavasti pieneen laukkuuni!:)
Illan kuvaaminen oli ihan huippu kivaa tällä pienellä tykillä. Ainut, että akku loppui puolessa välissä, koska kamera tosiaan tuli noin tunti ennen juhliin lähtöä.

Nyt olen ladannut akun täyteen ja tiedän, että tänään kälyn pojan synttärijuhlissa tulee otettua todella monta kuvaa!!;) 
Kunhan pääsen kunnolla tutuiksi tämän kaunottaren kanssa kirjoitan tarkemman arvostelun. Luvassa on myös myöhemmin postausta, jossa vertailen eri merkkien minijärkkäreitä!:) Toivottavasti siitä olisi vinkkiä niille, jotka pähkäilevät mihin kameraan päätyä.
Ps. Olympuksella on vielä hetken aikaa käynnissä kisa, jossa voi voittaa tämän kyseisen kameran!!:) Kisa löytyy täältä.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Noushka
    14.12.2012 at 15:22

    Voi että, mulla ois juurikin kameran vaihto ajankohtainen, joten innolla odotan arvostelupostaustasi!!! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *