23.11.2012

Päivän asu

Tällä melko Zara painotteisella asulla mentiin alkuviikosta. Nuo armeijan vihreät housut ovat olleet erityisesti mieleeni tänä syksynä, mutta harmikseni niissä meni jo toisen lahkeen vetoketju rikki. Törmäsin muuten melko ikävään juttuun Zaraan liittyen täällä. Itse pidän ihan hurjasti juuri Zaran vaatteista, mutta vähän kyllä jäi mietityttämään tuo.. 
Asukuvien ottaminen on talven tullen taas ihan hurjan haastavaa. Valoisaan aikaan en juuri ehdi asuja kuvailla ja aamuisin on aivan pimeää. Joulukuussa on onneksi vähän enemmän aikaa kuvailla, joten samalla otan tavoitteeksi harjoitella lisäsalaman käyttöä:)
Kengät/housut/paita/jakku: Zara, laukku: Mulberry

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Kukka
    23.11.2012 at 10:02

    Kauniit vaatteet ja upeat kengät! Tuo paita ahhhh. Tykkään erityisen paljon tuosta värimaailmasta.

    Niin Zara päätyy aika ajoin otsikkoihin, eikä niin kovin imarteleviin. Mulla ei ole ainuttakaan Zaran vaatetta, koska niiden matskut ei vain sovi mun iholle. Mä voin käyttää (voi miten tylsää!) vain puuvillaa, pellavaa, silkkiä ja villaa… Mun iho oireilee heti jos laitan keitotekoista matskua päälleni :/ Zarassa käyn aina ihailemassa kauniita vaatteita, mutta siihen se jää.

    Mulla on nyt muutenki menossa sellainen kausi, etten halua ostaa juuri mitään. Kaapit pursuaa vaatteita, mulla on ihan liikaa kenkiä ja laukkuja. Turha kuluttaminen saa mun osalta loppua. Mä tilasin ihanat, aivan täydelliset saappaat viime viikolla ja tunnontuskissani palautin ne.. Sydämeeni sattui yksi kuva, mikä on mun facebookin seinällä :)

    Ihanaa alkavaa viikonloppua Turkuun, toivottavasti saadaan vähän aurinkoa, tämä harmaus alkaa jo masentaa.

    pus <3

    • Reply
      Mona
      25.11.2012 at 13:04

      Voi että hyvähän se on ettei tarvitse ostaa mitään. Itse aina yritän olla shoppailulakossa mutta ei ne koskaan kovin kauaa pidä.. Mutta pitäisi kyllä todellakin muistaa se että ihan kaikkea ei tarvitse. Olisikin hyvä että panostaa mieluummin laatuun ja ostaa vähemmän. Kuva oli kyllä koskettava. Ei ole lähelläkään tasa-arvoinen tämä maailma.
      Ihanaa vkl sinnekin muruselle <3 <3 Ps. Jotkut maltilliset jouluvalot tuovat ihanaa tunnelmaa harmauteen;) Kantsii kokeilla<3 :) Pus <3

  • Reply
    StyleC
    23.11.2012 at 11:25

    Kiva kokonaisuus, ihana tuo pitsipaita :)

    Ja noista kemikaaleista: itse olen aina pessyt kaikki vaatteet ennen käyttöönottoa juuri tuon takia. Asiahan ei koske vain Zaraa, vaan melkein kaikista (etenkin) ketjuista löytyy vastaavia juttuja aina silloin tällöin. Ja tietenkin myös muita ongelmia työntekijöiden työoloissa (juuri oli juttua ainakin farkkujen kivipesun vaikutuksista työntekijöihin), lapsityövoiman käytöstä puhumattakaan. Aina tietenkään rahallakaan ei saa ns. omaltatunnoltaan puhdasta vaatetta, mutta on se vähän niinkin, että mitä halvempi vaate niin sitä enemmän kannataa miettiä miten niin halpa vaate saadaan aikaiseksi. Itsekin siis käytän Zaran, H&M:n jne vaatteita, mutta toivoisin pystyväni panostamaan enemmän eettisempiin valintoihin. Toivottavasti asiaan kiinnitettävä huomio saa yritykset muuttamaan toimintatapojaan! Hidasta kuitenkin on…

    • Reply
      Mona
      25.11.2012 at 13:05

      Kiitos paljon:)
      Totta, aina pitäisi muistaa pestä vaatteet ennen käyttöä. Itse en kuitenkaan juuri koskaan niin tee:/ Pitää skarpata sen suhteen.. Toivottavasti asiaan tosiaan kiinnitettäisiin huomiota..:/

  • Reply
    Kelli
    23.11.2012 at 14:07

    Nyt kolahti! Aivan ihana kokonaisuus! Erityisesti tykkään tuosta pitsin ja tuon bleiserin yhdistelmästä :)

    • Reply
      Mona
      25.11.2012 at 13:05

      Hih, kiitos paljon Kelli!! <3 :)

  • Reply
    M
    23.11.2012 at 20:51

    No nyt kolahti täälläkin ja kovaa! Tuo pitsi yhdistettynä noihin housuihin. IIIhanat! Innostuin vähän liikaakin :D

    • Reply
      Mona
      25.11.2012 at 13:06

      Hihi:D Kiitos paljon:) Tosi kiva kuulla että yhdistelmä oli sustakin onnistunut!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *