17.11.2012

Uudet Sandin kengät

Nämä ihan hurjan ihanat Sandin saapikkaat saapuivat viimeviikolla yhteistyökumppani Footwaylta. Olen totaalisen rakastunut. Kengät ovat hurjan hyvät jalassa ja ne sopivat väriltään loistavasti LV:n laukkujeni kanssa. 

Kengät sopivat hyvin arkikäyttöön ja luulenkin, että ne tulevat olemaan tämän syksyn ja talven käytetyimmät kengät etenkin koulussa.
Kenkien nahka on ihanan pehmeää ja tuntuu todella laadukkaalle. Uskallan toivoa näille todella pitkää ikää, sillä vaikuttavat todella laadukkailta.

Sain sähköpostia siitä millaiset kengät ovat kooltaan yms. Kengät ovat melko isoa kokoa, eli ei kannata ottaa ainakaan normaalia isompaa kokoa jos tällaiset aikoo tilata. Itselläni mahtuu näihin nyt hyvin myös paksummat sukat, mikä on hyvä tälläiselle vilukissalle, kuin minä olen..:) Nämä mahtuivat myös hyvin meikäläisen ei niin siroille pohkeille;) Ja noilla naruillahan pystyy myös paljon säätämään ympärystä. Mikäli on super sirot sääret, niin saattaa olla, että nämä jäävät varresta melko löysiksi…
Tässä vielä päivän asua uusien kenkien kera. Luulen, että nämä tulevat kasvamaan jalkoihini kiinni…:D

Kengät: Footway (giveaway) , housut: Zara, paita: Bershka, huivi : H&M, laukku: Mulberry

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Niina
    18.11.2012 at 13:15

    Onpas hauska kenkäsivusto tuo 'footway', en ole ennen kuullutkaan :) Nätit kengät olet saanut! Minäkin tein heti sivustolta kenkälöydön, apuua :D

    • Reply
      Mona
      18.11.2012 at 15:54

      Hih:D Minkäs sitä kenkäfriikit itselleen mahtaa;))
      Footwaylla on ihan hurjasti kyllä valikoimaa ja toimitus on huippu hyvä!!:) Tulivat nopeasti ja kuten tuolla sivuillakin mainitaan, niin niin toimitus kuin palautuskin ovat ilmaisia:)
      Pian tulossa pieni arvonta myös footwayn tiimoilta!!;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *