11.11.2012

Instagram kuvia

Tämän viikon Instagram kuvat ovat olleet melko Tintå painotteisia!;) Olen herkutellut kahdesti nimittäin siellä viikon aikana. Ensin olin viettämässä laatuaikaa isäni kanssa. Oli ihana viettää aikaa kahdestaan hyvän ruuan parissa. Isä on ehkä parhain ruuanlaittaja ketä tiedän!!:) Tai no Eetu on kyllä melkein yhtä hyvä;) Mutta isä on siis todella tarkka ruuasta ja sen mausta, joten mielenkiinnolla odotin hänen mielipidettään Tintåsta. Ravintola sai pelkkää plussaa häneltäkin!!:)
Torstaina kävin Tintåssa vielä muutaman rakkaan kollegani kanssa ja aika meni taas ihan siivillä hyvässä seurassa samalla nauttien hyvästä ruuasta. 

Instagram profiili löytyy @Monasdailystyle nimellä, mikäli haluaa sieltäkin seurailla kuvapäivityksiä:)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Senja
    11.11.2012 at 21:46

    tintå on ihana <33

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *