8.11.2012

Missoni shoes

Syksyllä monessa blogissa näkyi Lindexin Missoni malliston luomuksia. Itse en oikein koskaan niistä innostunut sen enemmän, eikä täällä blogin puolella niitä tullutkaan esiin. Työkaverini innostui minunkin edestäni Lindexin Missonista ja hän hankki yhden jos toisenkin jutun sieltä. Nyt olenkin sitten syksyn mittaan alkanut pitää joistakin heidän jutuistaan, kun ne ystäväni päällä ovat näyttäneet niin älyttömän hyviltä!:) Niin se vaan menee, ettei koskaan kannattaisi ajatella ei koskaan.;)
Mutta, nyt en aikonut listailla Lindexin Missoni mallistoa tänne, vaan vastaan tuli ihan Missonin kengät Spartoon nettikaupassa!!!:) Nämä olivat I-H-A-N-I-A!! :) Jos joku olisi kysynyt kolme kuukautta sitten mitä mieltä olen näistä, olisin sanonut, että aivan jäätäviä:D Nyt katselen kuola puoskella näitä ja haaveilen miten hyviltä ne näyttäisikään muuten yksinkertaisessa asussa. Huoh, loppuukohan tää kenkien himoitseminen koskaan….? Ei.
Mitäs te tykkäätte näistä?:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    J
    8.11.2012 at 20:01

    Aaaah nuo sandaalit rusetilla on ihan täydelliset!! :)
    xx J

    • Reply
      Mona
      8.11.2012 at 23:20

      Ne on niiiiiin söpöt!!:)

  • Reply
    Merenhelmi
    8.11.2012 at 21:38

    Moikka :)

    Oli tarkoitus kommentoida jo aiemmin, mutta herttainen, kaunis ja tyylikäs uusi bannerikuva<3 Olet kultaa Mona!:) Luin muuten sen sun opiskelupostauksen juuri, ja voin kuvitella miten upea fiilis oli kun pääsit sinne kouluun! Kuvitellessani itseni sellaiseen tilanteeseen, olisin varmasti ollut yhtä hymyä koko tyttö :D Mä en tiedä yhtään minne haluaisin opiskelemaan.. Toisaalta haluaisin ammattikorkeaan opiskelemaan jotain kaupalliseen alaan liittyvää.. Kauneusala olisi täysin oma juttuni, mutta en tiedä kuitenkaan.. Vaikutat niin reippaalta, energiseltä ja mukavalta ihmiseltä, niin sympaattiselta ja ystävälliseltä. :) Tää on minun lempiblogini,jota seuraan joka päivä. Haluan toivottaa kaikkea hyvää sinulle. :)

    Ihanaa illanjatkoa sinulle :) Ja se opiskelupostaus oli tosi mukava juttu, kirjoitit kauniisti. :)

    • Reply
      Mona
      8.11.2012 at 23:25

      Voi murunen <3 Sä oot kyllä todellinen helmi <3 :) Ihana ja niin sydämellinen. Sun kommentti kertoo kyllä siitä miten ihana sinä olet. Pus ja haleja Veera. Kiitos kun käyt piristämässä mua täällä <3
      Niin ja ei kannata yhtään murehtia vaikket varma olisikaan mihin haluaisit jatko-opiskelemaan. Aina voi vaihtaa opiskelupaikkaa keskenkin jos ala ei tunnu omalta:) Sulla on vielä hurjasti aikaa miettiä mitä haluat ja mikä olisi sulle paras vaihtoehto. Ihanaa iltaa muru <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *