7.11.2012

NYC kosmetiikkaostokset

Nykin shoppailuista kirjoittelinkin aikaisemmin jo NYC ostoksia postauksessa, mutta tässä vielä muutama kosmetiikka, joka tarttui matkasta mukaan.

Lancomen meikkivoiteen ostin jo Helsinki-Vantaalta. Tuo on ihan huippu hyvää meikkivoidetta. Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa tuota Teint Idole Ultraa. Aikaisemmin olen kyllä käyttänyt useamman putelon Idole Miraclea. Aivan huippuja molemmat.

Lancomelta ostin myös meikkivaraston täydennykseksi tutun ja turvallisen Hypnose ripsarin. Yksi parhaimmista ripsareista mitä tiedän.

Opin lakat olivat todella edullisia ja mukaan tarttui pitkään etsinnässä ollut täydellinen nude lakka. Tämä osui ja upposi. Ihana sävy ja lakka levittyy hyvin kynsille! Lakka kestää myös äärimmäisen hyvin ja sävy oli juuri eikä melkein täydelinen, joten tämä todellakin oli 8 dollarin arvoinen!!:)

Melko maltillisissa mitoissa pysyttiin siis tällä kertaa kosmetiikan hamstraamisessa;) Se ei aina ole ihan niin helppoa…:D

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Reetta
  7.11.2012 at 22:12

  Mä ostin myös lentokentältä just tuon Teint Idole Ultran, kun olin jo yhden putelin käyttänyt. Tykkäään kyllä siitä paljon ja hintaero on aika huomattava kentällä, verrattuna “maihin”.

  • Reply
   Mona
   7.11.2012 at 22:54

   Joo totta, maissa on kyllä melkosen kallista:/ Muutenkin merkkimeikit ovat ihan törky hintasia täällä…
   Joten kannattaa tosiaan kentiltä noita ostaa mahdollisuuksien mukaan..:)

 • Reply
  Jessica
  7.11.2012 at 22:39

  Voi itse kokeilin myös tuota meikkivoidetta! :) Toivottavasti se toimisi myös minun ihollani :)

  • Reply
   Mona
   7.11.2012 at 22:55

   Tuo on kyllä huippu hyvä, toivottavasti tosiaan toimii!!:)
   Pus ihanalle ja kauniille Jessicalle <3 :) Muistelin juuri yksi päivä meidän kesän Tintå treffejä <3

 • Reply
  Nina
  8.11.2012 at 01:31

  Tuo meikkivoide on varmaan tosi hyvä 8) OPI lakat on täällä Englannissa myös edullisempia, kuin myös upeat Essie-kynsilakat:)

 • Reply
  Mipsukka
  8.11.2012 at 07:39

  Kivoja ostoksia ja hyvä kun pystyit tekemään säästöä. :) Itsekin yritin metsästää tuota samaa meikkivoidetta lentokentiltä mutta ilmeisesti sävyäni ei myydä joka maassa, joten saamatta jäi. On kyllä niin hyvä meikkivoide että mieluusti maksan normihinnankin. :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *