6.11.2012

Silmälasien testailua

Kävin yhteistyön tiimoilta Turun yliopistonkadun Specsaversilla näöntarkastuksessa sekä kokeilemassa uusia kehyksiä. Olen käyttänyt silmälaseja noin kymmenen vanhasta asti, mutta olen niiden säännöllisen epäsäännöllinen käyttäjä. Useimmiten laitan lasit silmille vasta, kun päätä alkaa särkemään tarpeeksi. Tähän kyllä pitää tehdä muutos, kun teen niin paljon töitä päätteellä. Korjattavaa on reilu plus yhden verran näössä. Optikko mainitsikin, että hyvänä vaihtoehtona kannattaisi suunnitella piilareiden käyttöä, mikäli lasit unohtuu laittaa.
Testattua tuli todella monet silmälasit. Valinnanvaraa oli ihan hurjasti, joten ei ollut ihan helppo päättää mitkä olivat ne parhaimmat!:)
Kriteerinä oli, että sankojen pitää olla tarpeaksi isot! Vanhat lasini ovat todella kapeat, joka ärsyttää esimerkiksi luennolla olessa, kun joutuu katsomaan yli ja ali lasien:D Halusin, että lasit ovat tarpeeksi laajalla alueella silmän ympärillä, jolloin ei aina tarvitse nostaa koko päätä nähdäkseen eri suuntaan;)
Tässä monien joukosta lemppareiksi nousseita yksilöitä. Mitäs tykkäätte?
Näistä laseista pidin todella paljon. Klassinen ja simppeli malli, joka käy asun kuin asun kanssa. Hintaa näillä oli ainoastaan 29 euroa, joten käyvät hyvin myös opiskelijan kukkarolle!:)
Näissä pokissa rakastuin taas noihin ihaniin sankoihin!:)  Myös tuo sininen väri tekee mukavan ekstran laseihin. 
Uutuuksiin taisin ihastua kaikkein eniten, niistä tulossa tarkemmin vielä lisää!:) Onko Gok Wan monelle tuttu?;)
Sain kotiin testattavakseni tälläiset uudet Star Lens värilliset piilarit. Niiden kokeilua odotankin innolla. Ovat kuulemma sopivia juuri meidän suomalaisten vaaleille silmille. Väri tulee kauniisti ja luonnollisesti esiin. Laitan tarkemmin kuvia testailujen jälkeen.

Silmälasit on nyt siis tilauksessa ja kohta pääsenkin jo käyttämään uusia pokia. Mahtavaa, toivottavasti uusien lasien myötä niitä tulisi myös käytettyä enemmän ja näin ollen välttyisi väsyneiltä silmiltä ja päänsäryiltä.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Meow
  6.11.2012 at 09:58

  Nuo missä on sinistä sopii sulle tosi hyvin! Tai kaikkihan nuo sopivat :D
  Eikös Gok Wan ole se vähän hassun näköinen tyyliguru, joka on juontanut ainakin Nätti nakuna -ohjelmaa ?

  • Reply
   Mona
   6.11.2012 at 12:03

   Kiitos Meow!))
   Ja jep, juurikin sama tyyppi;) Mallit olivat tosi kivoja ja niistä itseasiassa löytyi ne omatkin lasit:)

 • Reply
  Raparperi
  6.11.2012 at 16:16

  Kaikki lasit sopivat sinulle tosi hyvin. Ala vaan pitämään niitä. Tuovat kasvoille vielä enemmän ilmettä :)

  • Reply
   Mona
   6.11.2012 at 21:43

   Kiitos paljon Raparperi!:) Kiva kuulla että mielestäsi lasit sopii meikäläiselle:)

 • Reply
  Julia
  6.11.2012 at 19:53

  Mun mielestä lasit on vähän kuin koru kasvoille!(: Itsellä on lasit ja tykkään käyttää niitä ja erilaisilla laseilla saa uutta ilmettä aina helposti (: Sillon n. 3 vuotta sitten kun sain lasit, vihasin niitä ja en halunnut pitää niitä, mutta nykyään rakastan näitä ja piilareitakin voi pitää!Ja jos käyttää laseja niin saattaa näkökin parantua jos on vain vähän huono näkö! Itse pitäis kans hankkia jotkut lisää et sais toisetki tän hetkisillä vahvuuksilla ja oon miettinyt ton mallisia nii tää oli tosi kiva postaus siihen nähden (:

  • Reply
   Mona
   6.11.2012 at 21:49

   Totta! ne ovat kyllä kuin koru kasvoille:)
   Ja tosi kiva kuulla, että pidit postauksesta:)) Kehyksiä on tosiaan kiva olla useammat, jotta voi vaihdella asujenkin mukaan:)

 • Reply
  Anonymous
  7.11.2012 at 20:21

  Kyllä sulle niin kivasti sopii isot lasit… tykkäsin eniten toka kuvan laseista ja sitten ne oli kivat, missä oli inan leveämmät sangat :) -mami-

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *