3.11.2012

Mitä pukea päälle pikkujouluihin?

Pikkujoulut alkavat lähestyä ja kuumin puheenaihe työpaikoilla on mitä kukin laittaa päällensä juhliin!:) Ainakin meidän toimistolla aloitetaan funtsiminen hyvissä ajoin;)
Itse pidän hyvin hillitystä ja yksinkertaisesta tyylistä. Mielestäni mekko saa olla todella pelkistetty ja asusteilla voi sitten lisäillä kokonaisuuteen särmää. Kengät ja laukut saa olla näyttäviä ja korut kimaltaa kunnolla. 
Pikkujouluissa olen lähes aina suosinut mustaa. Tosin muutkin värit käy, mutta musta on vain niin helppo. Yhtenä vuonna meillä oli mustavalkoinen teema, jolloin päädyin mekkoon jossa oli alaosa musta ja yläosa valkoinen. Ihanan yksinkertainen, mutta silti niin elegantti!:) Kollaasissa 9. mekko onkin erityisesti mieleeni. Tuossa mekossa on jo tosin itsessään sitä jotain. Peplum helma ja kaunis leikkaus yläosassa tekee mekosta todella naisellisen.
Myös punainen iskee minuun pikkujoulumekoissa. Kollaasin 4 on erityisen klassinen ja naisellinen. Numero 8 taas todella herkullinen ja vähän ehkä tyttömäinen.
Kollaasin mustat mekot ovat kaikki täysin mieleeni. Viime vuonna suunnitteilla oli laittaa pitkä maximekko, mutta päädyin tavalliseen pikkumustaan. Ehkäpä sen pitkän mekon aika on tänä vuonna!:)
Kollaasin 10 mekossa on myös sitä jotain. Se on todella tyylikäs, mutta pitkät “harso” hihat tekevät mekosta todella mielenkiintoisen. 
8.Rules by mary Fleur Dress 9.Lipsy Star mesh dress 10.Snob Julie Dress

Äh, vitsit.. Kaikkein vaikeinta on juuri päättäminen millaiseen sitä päätyisi.. Pähkäilevätkö muut jo pikkujouluihin pukeutumisen kanssa?:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *