2.11.2012

Scandic Webers

Meillä on nyt viikonloppu edessä Kööpenhaminassa!:) Ihanaa päästä tutustumaan uuteen kaupunkiin!:) Tänään tulee kuluneeksi tasan kolme vuotta siitä kun tapasin mun rakkaan murusen.  

Tässä muutama kuva hotellista heidän omilta sivuiltaan.  Hotelliksi valikoitui Scandic Webers. Onko joku sattumoisin majoittunut tässä?:) Omia kuvia tulee pikimiten ja tietysti paljon kuvia kaupungista!:) 
Nyt oikein mahtavaa viikonloppua kaikille!!:) Olen ajastanut joitakin postauksia taas reissun ajaksi, mutta koitan ehtiä ainakin pikaisesti päivittelemään kuulumisia Tanskasta. 

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Anonymous
    2.11.2012 at 08:36

    Mä itseasiassa vietin 3 yötä poikaystävän kanssa viime huhtikuussa :) ihan mukava hotelli, siisti ja rauhallinen vaikkakin nämä postauksen kuvat saa ehkä näyttään hieman hienommalta kuin se oikeesti olikaan! Ei valittamista kuitekaan:) oarasta oli ehdottomasti tuo alakerran drinkkibaari. Siellä olis voinu istuskella vaikka kuinka !

  • Reply
    Veronica
    2.11.2012 at 10:15

    oioi, ihanaa matkaa! :) Voi kun pääsis itsekkin jonnekkin, mutta se ajanpuute rassaa vaan enemmän ja varsinkin mitä lähemmäs joulua mennään!
    No ei sitä vielä tiedä, jos joku yhteisloma on vielä mahdollista järjestää.

  • Reply
    Saara
    2.11.2012 at 10:46

    Juurikin tuolla yövytiin kuukauden takaisella Köpiksen reissulla. Hotellissa oli mahtava palvelu jota ei voi kylliksi kehua, mutta huoneet eivät todellisuudessa olleet yhtä hienoja kuin kuvissa – tai ainakaan meidän huone. Kokonaisuudessaan hotellista, kuten koko Kööpenhaminastakin, jäi todella positiivinen kuva ja “hyvä maku suuhun”. Tosiaan saatiin vielä aikaisin aamulla kun chekattiin ulos aamiaispussit mukaan kun hotelliaamiainen ei vielä ollut tarjolla :)

  • Reply
    Noushka
    2.11.2012 at 11:32

    Sama suunta kolmen viikon päästä, joten innolla odotan reissupostauksiasi, mm. vinkkejä shoppailupaikoista ja hyvistä ravintoloista olis kiva saada!

  • Reply
    Maija
    2.11.2012 at 11:52

    Onnea teille ihanille! <3
    Ja superkivaa matkaa myös!

  • Reply
    Riikka
    2.11.2012 at 12:12

    Ihanaa matkaa teille! Nauttikaa :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *