2.11.2012

Kööpenhaminassa

Heippa muruset!! Me päästiin hyvin perille ja ollaan jo ehditty hiukan tutustua paikkoihin. Vähän on kuitenkin ollut väsymystä ilmasta, sillä lähdimme Turusta bussilla kohti Helsinki-Vantaata jo yöllä kolmen aikaan. Lento lähti tasan seitsämältä. Lensimme tänne Norwegian airilla ja olipas mukavaa, kun koneessa oli ilmainen wifi!:) Lentomatka tosin hujahti niin nopeasti, ettei paljon ehtinyt edes mitään ajatella. Taisin hetkeksi ehtiä siinä nukahtaa, kun jo olimme laskeutumassa.
Hotelli on todella viihtyisä ja huone siisti. Otin pienen videopätkän huoneesta ja laitan sen tännekin vielä myöhemmin.
Tässä pikaisesti muutama läpikäymäni kuva kauniista Köpiksestä. Kaupungista tuli heti todella hyvä fiilis ja uskon, että viihdymme täällä oikein hyvin sunnuntaihin asti!:)

Oletteko muuten huomanneet, että mulla on jotain ihme fiboja pyöriä kohtaan?:D Kuvaan niitä aina ja jokapaikassa… Dubaissa taisin saada aikanaan parhaimman otoksen. Täytyykin koota postaus kaikista pyöräkuvistani..:D

Puhuinko mä oikeesti jostain herkkulakosta just eilen….??

 Privat.

Päivä on hujahtanut todella nopeasti. Täällä on ollut melkoisen kylmä. Olikin hyvä, että otimme molemmat talvitakit mukaan. Käveltiin jo aika paljon ja nyt illalla olisi tarkoitus vielä lähteä metsästämään jotain kivaa illallismestaa tästä hotellin läheltä.:)
Palaan kuulumisien kera varmaankin huomenna. Kiitos ihanat kommenteista. Valitettavasti en ehdi niihin nyt vastailemaan, mutta palaan niihinkin viimeistään ensiviikon alussa!!:)
Tässä vielä väsyneen Mokkelon reissuasua..;) Kaulassa oli oman huivin lisäksi Eetunkin huivi. Vilu nimittäin pääsi todella yllättämään. Talvi on oikeasti tullut.
Oikein mukavaa perjantai-iltaa kaikille!!:)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Anonymous
  2.11.2012 at 21:29

  Kivaa matkaa 3-vuotiaille <3 -mami-

 • Reply
  Merenhelmi
  2.11.2012 at 23:50

  Kauniita kuvia Mona. :) Tykkään hurjasti noista sun housuista, eikös ne ole Zarasta? Ihastelin niitä viime helsingin reissullani, tai jotain ton tapaisia. :) Mukaan lähtivät tummanvihreät, mutta jäin haaveilemaan tummanpunaisista housuista, ovat mukavaa vaihtelua ihan perus sinisille farkuille. Ton asun kanssa näyttää tosi raikkaalta ja hyvältä. Toivotan vielä mukavaa ja rentouttavaa lomaa teille. :)

 • Reply
  Reetta
  2.11.2012 at 23:54

  Kauniita kuvia olet napsinut!

  Tuo takki näyttää ihanan lämpöiseltä, joten hyvä että tuli mukaan :) Oikein mukavaa ja ihanaa reissun jatkoa ♥

 • Reply
  Siiri
  3.11.2012 at 05:16

  Lomalla voi herkutella ;-)

 • Reply
  Anonymous
  4.11.2012 at 20:26

  Ihana katella sun köpis-kuvia! Itekkin käväsin köpiksessä pari viikkoa sitten, joten tuttuja maisemia voi kuvista bongailla..;) Ihana kaupunki, nauttikaa lomasta! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *