30.10.2012

Sininen inspiraatioasu

Tällaisessa asussa voisin kuljeskella nyt ilmojen kylmetessä esimerkiksi yliopistolla ja kaupungilla!:) Rentoa, mutta silti naisellista. Tykkään! Listalla olisi siis vaatekaappiin saada seuraavaksi jotain sinistä. Etenkin tuo neule on aivan mielettömän ihana!:) Muuten siniseen asuun lisäisin kuitenkin burgundin huivin tuomaan vähän särmää. Villakangastakki on myös ostoslistalla. Yhtä yksilöä olenkin jo haaveillut ja kävin jopa koittamassa. Teen siitä myöhemmin omaa postausta.:)






Mitäs tykkäätte? :)

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Anonymous
    30.10.2012 at 18:00

    äää, voitko kertoa miten oot pyörittänyt ton huivin sun kaulaan tossa postauksessa, missä esittelet noit uusi burgundinvärisiä housuja? :) tosi kivasti toi mulberryn kaunokainen, ja huiveja on kiva laittaa erilaisesti eri asuihin :) ettei aina näytä “niin samalta”

    • Reply
      Mona
      30.10.2012 at 23:29

      Kiitos!:) Voisin koittaa tenttikiireiden jälkeen vaikka väsätä videon siitä:D Kovin vaikea meinaan selitää sanoin..:) Vaikka ihan helppo onkin!:) Laitan siis pikimiten videopostaus listalle;)

  • Reply
    Tiina
    30.10.2012 at 18:45

    Tykkään, tosi paljon! Voisin ottaa nuo kaikki. Olen sinua aika paljon vanhempi, mutta just niin ihanaa tämä muoti on, että jossain jutuissa se ei katso ikää : )

    Olen jo tovin seurannut blogiasi, mutta nyt kommentoin ensimmäistä kertaa. Tykkään tosi paljon raikkaasta ja tyylikkäästä linjastasi.

    Kivaa viikon jatkoa!
    Tiina

    • Reply
      Mona
      30.10.2012 at 23:31

      Voi kiitos hurjasti ihanasta kommentistasi <3 Miten mukava kuulla, että tykkäät tyylistäni ja mahtavaa, että olet viihtynyt täällä blogin puolella:) Kiva kun jätit nyt viestiä, on niin mukava kuulla aina lukijoista!
      Ihanaa viikkoa myös sinulle Tiina!!:)

  • Reply
    Anonymous
    30.10.2012 at 21:31

    Miten suhun vaikuttaa noi hurrikaani Sandyn tuhot tuolla New Yorkissa, missä itse olit juuri vähän aikaa sitten?
    Siis että entä jos myrsky olisi osunut teidän matkallenne? :/

    Itselläni olisi todella ahdistava olo, sillä olin vuonna 2004 Thaimaan Phuketissa parin viikon lomalla juuri ennen tuhoisaa tsunamia. Paluulentomme oli 21.12. Silloin ahdisti todella paljon ja ajatukset pyörivät päässä, entä jos olisimme olleet viikkoa myöhemmin matkassa? miten meidän olisi käynyt?
    Vieläkin ahidstaa kyseinen aihe, kyyneleet nousevat silmiin, mutta haluan vaan tietää muiden kokemuksia/tuntemuksia/ajatuksia luonnonkatastrofeista ja niiden seurauksista ja siitä kuuluisasta “entä jos?” -kyselystä.

    Kiitos jos vastaat. :)

    – Tiina

    • Reply
      Mona
      30.10.2012 at 23:35

      Heippa Tiina! Täytyy kyllä sanoa, että todella kurjalle tietysti tuntuu:( Mutta luulen, että sinun ahdistus on ihan eriluokkaa..:( Ne ajat olivat vielä niin paljon kauhistuttavimpia. Mutta tottakai sitä on herännyt ajatuksia että on ollut onnekas kun ei ole sattunut juuri tälle ajalle matkaa. Suojelusenkeleitä ollut matkassa. Elämää kuitenkin pitää elää ilman liiallista pelkoa. Kaikkea pahaa tapahtuu ja sattuu todella paljon, mutta ihminen on kovin voimaton monen asian edessä. Siksi onkin niin äärimmäisen tärkeää nauttia niistä arjen pienistä hetkistä ja iloista <3 Elämä on lahja oli se minkä pituinen vaan <3 Onni on tässä ja nyt. Ihanaa loppu viikkoa Tiina ja paljon haleja <3

    • Reply
      Anonymous
      31.10.2012 at 15:12

      Kiitos, ihanaa loppuviikkoa Sinullekin! :)

      – Tiina

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *