28.10.2012

Testissä Lumene Sensitive Touch

Olen ihan myyty näille Lumenen uusille Sensitive Touch tuotteille. Sain ne blogin kautta testiin ja kokeilin niitä ensimmäistä kertaa heti NYC:in matkan jälkeen. Väsyneenä 20 tunnin matkustuksen jälkeen tuntui ihanalta laittaa näitä kärsineelle iholle!!:) 

Levitin kasvojen iholle ensin rauhoittavaa voidegeeliä, joka levittyi ihan hetkessä ja antoi ihanan hehkeän tunteen.
Tuotetta kuuluu levittää kasvoille ja kaulan iholle aamuin illoin. Rauhoittava voidegeeli  sisältää yli 90% luonnon raaka-aineita ja siinä ei ole hajusteita, parabeeneja eikä mineraaliöljyjä!:) Loistavaa sanon minä.

Tämän jälkeen levitin rauhoittavan yövoiteen, joka kosteutti tehokkaasti ihon ja auttaa ihoa rauhoittumaan päivän rasituksista. Se oli siis täydellinen pitkän matkan jälkeen hoitamaan kasvojen ihoa! Voiteen luvataan auttavan ihoa vahvistumisessa sekä se tukee ihon omaa suojamekanismia. Myös tässä rasvassa on yli 95% luonnon raaka-aineita.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä levitin vielä ennen nukkumaan menoa SOS huulivoidetta, joka on todella hoitava kuiville huulille. Ihana tuote. Tämä tulee pysymään yöpöydällä, koska iltaisin kaipaan huulille mahdollisimman hoitavaa voidetta. Etenkin talvella ihan loistava tuote, sillä ainakin minun huuleni tuppaavat kuivumaan pahasti kylmillä ilmoilla.

Seuraavien tuotteiden kokeilun jätin perjantai-illalle. Vietimme murun kanssa koti-iltaa katsoen telkkaria ja ihan vaan rentoutuen.

Suihkun jälkeen rasvasin vartalon tällä SOS rauhoittava vartalo & kasvoemulsiolla. Tuote levittyi hyvin ja imeytyi nopeasti ihoon. Tämä sopii siis sekä vartalolle että kasvoille. Se on kuitenkin ensisijaisesti tarkoitettu vartalolle. Tämäkin tuote sisältää yli 95% luonnon raaka-aineita. Ihoa rauhoittava teknologia kosteuttaa ja hoitaa ihoa heti levityksen jälkeen.  Sen luvataan helpottavan ihoärsytyksiä ja se sopii muun muassa juuri vaativiin sääolosuhteisiin. Ensimmäisen kokeilun jälkeen tämä tuote tuntui juuri niin hyvältä mitä odotinkin!:) Iho tuli pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Tämä puteli tulee siis varmasti pomppaamaan lempivartalotuotteiden kärkeen.

Hemmottelin kasvoja vielä tällä rauhoittavalla kosteusnaamiolla. Itse pidän eniten savinaamioista, mutta tämä kyllä toimi lupaamansa mukaan eli kosteutti ihon todella tehokkaasti! Naamion jälkeen ei ollut tietoakaan kiristävästä tunteesta. Pehmeä iho ja päälle laitoin jo aiemmin hyväksi toteamaa yövoidetta. Nassun hyvinvointi oli taas taattu!:) Tätä naamiota suositellaan käytettäväksi noin 1-2 krt viikossa. Itse luulen, että tulen käyttämään tätä kerran ja toisen naamion säästän savinaamiolle. 
Tämän käyttöohjeissa mainitaan, että naamio tulee vaikuttamisen jälkeen taputella kasvopaperilla pois. Itse en oikein osaa jättää naamiota niin, että pyyhkii vain ylimääräisen pois. Huuhtelen siis lopuksi kasvot runsaalla vedellä ja käytän naamion jälkeen normaalisti kasvovettä sekä voidetta. Miten teillä muilla? Huomaatteko naamion vaikuttavan enemmän, kun ylimääräisen vain taputtelee pois?

Ensimmäisten testailujen jälkeen olen ollut todella tyytyväinen näihin Lumenen tuotteisiin. Mahtavaa, että meillä Suomessakin osataan tehdä laadukasta kosmetiikkaa. Näissä eritoten herää mieleen se, että kehittäessä on varmasti osattu ottaa huomioon juuri meidän suomalaisten ihon tarpeet. 
Mitkä ovat teidän lemppareitanne Lumenen tuotteista? Onko Lumene teille tuttu omassa kosmetiikkakaapissa?

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Anonymous
    28.10.2012 at 09:11

    Miten ihmeessä kikki voi vain olla aina ihanaa-ihanaa-ihanaa-ihanaa….mikään ei koskaan oo muuta kuin ihanaa ! Vähän ällöä ihanaa ….
    Joku kasvovoide et sä voit ekasta levityksestä tietää onks se ihanaa…..

    • Reply
      Mona
      28.10.2012 at 09:27

      Kukin tavallaan. Mulla on tapana kirjoittaa niistä tuotteista joista erityisesti pidän. Ne ansaitsevat minusta maininnan ja toivon että niistä on vinkkiä muillekkin. En juuri kirjoita tuotteista joista en yhtään pidä. Ja kyllä minä ainakin huomaan jo ensimmäisen kokeilun jälkeen miltä tuote tuntuu!!:) Monesti on tullut esim vikaostoja tehtyä niin että olen ensimmäisen kokeilun jälkeen jo todennut että tuote ei vaan sovi yhtään minulle. Mutta niinkuin sanottu, kukin tavallaan:) Minun tyylini kirjoittaa on tällainen ollut aina.

    • Reply
      Moma
      30.10.2012 at 10:51

      Parempihan se on, jos löytää elämästä paljon ihania asioita! Kyllä meillä varsinkin Suomessa niitä valittajia riittää ;) Joten jatka Mona samalla lailla piristämässä päiväämme :)

  • Reply
    Anonymous
    28.10.2012 at 13:37

    Kyllä ekasta kerrasta voi huomata sen miltä tuote tuntuu. Jotkut rasvat tekevät ihosta jotenkin tosi inhottavan tuntuisen, jopa kuivan, eivät kuivu tms. jos eivät sovi omalle iholle. Sama hiustuotteiden kanssa, tukka latistuu, takkuuntuu, menettää kiillon (hetkeksi) yms. helposti yhdestäkin kerrasta jos tuote ei vaan sovi.

    • Reply
      Mona
      28.10.2012 at 15:06

      No näin juuri. Oon ihan samaa mieltä!:)

  • Reply
    Anonymous
    28.10.2012 at 15:20

    Komppaan ekaa anonyymia. Välillä olisi kiva kuulla myös negatiivista/kehittävää palautettta tuotteista, joita saat kokeiluun. Saat varmasti paljon tuotteita, eikä ne kaikki voi olla täydellisiä. Nyt kun ilmeisesti kerrot vain näistä ehdottomista suosikeistasi (etkä niistä, joista et niiiiin hirmuisesti pitänyt/jotka eivät ehkä juuri sinun ihotyypillesi sopineet jne.), saa blogistasi sellaisen kuvan, että mainostat ja kehut mitä vain ilmaisen tavaran/rahan toivossa. Totuus varmaan on kuitenkin ihan muuta.. Ja ihan hyvällä tämän siis sanon, usko pois! :) Olen blogisi pitkäaikainen lukija, ja tykkään kovasti energisestä olemuksestasi ja tyylitajustasi, mutta juuri tämä mainostuspuhe välillä särähtää ikävästi silmään.

    Ps. Olisi mukava kuulla mitä vaikutuksia näillä Lumenen tuotteilla/muilla kokeilemillasi tuotteilla on pidemmässä käytössä? Ehkä jonkinlaista kokonaisarvostelua kun purkki on käytetty loppuun? :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *