27.10.2012

2nd Day in New York

Ensimmäisesnä päivänä olimme Woodburyn Outletissa, mutta sieltä ei juurikaan kuvia tullut otettua. Koko päivä meni täysin keskittyessä shoppailuun;) Kirjoittelen myöhemmin vinkkejä Woodburysta ja sinne menosta, mutta sitä ennen tässä kuvia meidän toisesta New York päivästä.
Aurinko paistoi täydeltä taivaalta koko päivän ja tuntui kuin olisi ollut kesä. Kiertelimme koko päivän kävellen ympäri Manhattania, täydellistä sanon minä. Mikäli on siis suuntaamassa NYC:iin kannattaa ehdottomasti panostaa hyviin kenkiin. Kävellen on aivan mahtava tutustua kaupunkiin.

Upeita portaita ja ovia oli paljon katujen varsilla. Arkkitehtuuri oli todella silmiä hivelevää. Tosin paljon oli myös niitä ei niin tyylikkäitä asuntoja. Hih, Xeni muisti jokaisen kohdalla mainita, että tuossa on 100% varmasti bed bugseja :D 

Koko matkan ajan meillä oli kamerat visusti mukana. Kuvasimme molemmat aivan järjettömät määrät. Xenia taas naureskeli mulle välillä, kun piti saada otettua kuvat ei niin järkevistäkin asioista:D Mutta tuloksena on siis tupatentäysi tietokone New Yorkin kuvista;)

Time Squarella ystävällinen nainen tarjoutui ottamaan meistä yhteisen kuvan, tää on mun mielestä niin ihana. Pakko teettää kehyksiin kotiin muistoksi mitä mahtavimmasta reissusta.

Ihmisiä vilisi Time Squarella hurjan paljon. Yleinen fiilis oli ihan paras. Vilkkuvat valot toi melkoisen lisämausteen tunnelmaan;)

Paras katu taisi meistä molemmista olla 5th avenue. Siellä riitti mieluisia liikeitä yllin kyllin. Viimeisenä päivänä tosin kierreltiin vielä enemmän Madison Avenuella, jossa oli vielä enemmän upeita liikkeitä. Huh, alkaa ihan pyörryttää kun taas muistelee niitä:) 

Kahviloissa tuli käytyä myös paljon. Lemppariksi nousi tuttu ja turvallinen Starbucks. Mikään ei taida voittaa Skinny Vanilla Lattea!:) Nam!
Nämä kuvat ovat kahvilasta nimeltä  Au bon pain.

Toisena iltana kävimme illallisella hotellin ravintolassa, jossa ruoka oli aivan taivaallista. Myöhemmin illalla kävimme vielä 230 Rooftopilla skumpalla:) Suosittelen ehdottomasti siellä käyntiä. Näkymät olivat ihan huikeat!:)
Päivät NYC:ssä menivät ihan järjettömän nopeasti. En tajua vieläkään, että viikko oikeasti meni jo:D Arvatkaa vaan onko jo kuume taas päästä uudestaan. Ystäväni joka oli New Yorkissa juuri ennen meidän matkaa laittoikin viestiä, että oli varannut heti matkan jälkeen jo uudet matkat ensi vuoden puolelle. Tämä kaupunki tosiaan siis jää ihmisten sydämeen :)

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Anonymous
    27.10.2012 at 12:12

    Ihan vaan tiedoks, et ite sain luteita kotiinviemisiks 5 tähden hotellista.. Kavereita löysin sängystä vasta kuukauden päästä reissusta.. Se on ihan tuurista kiinni. Sekin riittää että teidän hotellihuoneeseen on joku liikemies tuonu mukanaan yhen munan ni niitä voi olla nyt teilläkin.. Vuosi ja muutama tuhat euroa on menny hukkaan tässä tappelussa mulla tällä hetkellä..

    • Reply
      Mona
      27.10.2012 at 16:51

      No mutta eihän sitä voisi minnekään lähteä jos niitä pelkäisi joka paikasta saavansa.. Ei oo ainakaan vielä kotona kuhissut ötököitä….
      Toivottavasti onnistut päihittämään pirulaiset. Ne ovat kyllä etovia:/

  • Reply
    Sonja
    27.10.2012 at 21:54

    Ihania kuvia Mona! Teillä on varmasti ollut upea reissu :)

  • Reply
    ibe
    28.10.2012 at 19:34

    Ihania kuvia, varsinkin nuo Time Squarella otetut :)

  • Reply
    Moma
    30.10.2012 at 10:45

    Voi kun tulee ihania muistoja NYC:istä mieleen!! :) Ihana kaupunki, jonne voisi palata uudelleen ja uudelleen ;)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *