26.10.2012

Perjantaiaamu

Pitkien yöunien jälkeen herääminen oli täydellistä, kun ikkunasta pilkotti seuraavat maisemat!:)

Miten valoisaa ja kaunista onkaan, kun on satanut lunta! Nyt viimeistään saa kaivaa talvitakit ja lämpimät huivit esiin.
Aloitin tänään aamun tehokkaasti koulujuttujen parissa ja terveellisellä aamupalalla. Reissun aikana ehtikin tulla jo hieman ikävä ravitsevaa puuroani;) Koulujuttujen lisäksi tänään suunnitteilla on kaupungilla käyntiä murun kanssa ja jossain välissä on myös päästävä salille hikoilemaan matkan turvotukset pois!:)
Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!:)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Veronica
    26.10.2012 at 11:11

    Mä oon ihan fiiliksissä tästä lumesta! Ja siitä että pian on Joulu <3 Huh oon varmaa hullu monen mielest ku ihan super hyvä päivä tuli pelkästään sataneesta LUMESTA! Toivottavasti törmätään tänään, oon menossa anopin kanssa silakkamarkkinoille ja kuapungille myös :)

    • Reply
      Mona
      26.10.2012 at 14:45

      Hih, joulu on kyllä ihanaa aikaa joten meikkis odottaa jo myös:)) Et tainnut tulla vastaan:( Tultiin juurikin takaisin kotiin. Silakkamarkkinoilla ei kyllä kovin paljon ollut porukkaa.. Johtunee tuosta kylmästä ilmasta..
      Illalla vielä ilotulitusta katsomaan:)

    • Reply
      Veronica
      26.10.2012 at 20:32

      Juu ei, alko sen verran pyryttää et oltiin lähes litimärkiä kun päästiin kotiin sieltä:D Kattelin mielummin sitä lumisadetta siinä vaiheessa sisältä, kera teekupin. Me ei ehditty ilotulituksiin, kun oli pakko käydä vaihdattaa talvirenkaat nyt illalla:/

  • Reply
    Anonymous
    26.10.2012 at 14:09

    kävitttekö siellä hotellin kuntosalilla joka päivä niinkuin sanoitte?

    • Reply
      Mona
      26.10.2012 at 14:46

      Ei millään jaksettu joka päivä käydä!:D Kaksi kertaa jaksettiin käydä kaiken kävelyn ohella:) Jalat olivat tosiaan pelkästä kävelystä ihan tohjona. Ei sitä aluksi edes tajunnut kuinka paljon tuleekaan käveltyä.
      Hotellin sali oli kyllä ihan huippu hieno!

  • Reply
    ibe
    26.10.2012 at 17:27

    Mäkin olin ihan lapsellisen innoissani tänään kun tuli lunta :D Aloin suunnittelemaan jo uusien jouluvalojen hankintaa..

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *