24.10.2012

NYC asu vol 2

Tässä asua, kun kävelimme Hudsonjoen vartta pitkin katselemaan Vapaudenpatsasta. Oli muuten melkoinen matka 11 avenuelta meidän hotellilta alas… Huh, jalat olivat aivan järkyttävän turvoksissa…:D
Asussa ei ollut mitään mielenkiintoista. Muutenkin täällä ollaan menty aika vähillä vaihtoehdoilla;) Meillä kun molemmilla oli todella vähän tavaraa mukana tänne tullessa. 

Unohdin muuten mainita, että nuo Converset tuli myös ostettua Woodburyn Outletista. Ne oli kyllä ihan huippu hyvä ostos.

Samikset…;)
Mukaan reissuun otin myös nahkatakin, mutta sitä ei juurikaan ole tarvinnut. Ilmat ovat olleet aivan mielettömän upeat. Täällä on melkein kuin Suomen kesä;)

Kengät: Converse, housut: H&M, paita: Zara, laukku: Mulberry Oversized Alexa, huivi: Mulberry

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Mipsukka
    24.10.2012 at 07:30

    Ihanaa katsella tälläisiä asukuvia ja tuo puistonpenkkikuvakin on todella kaunis. :) Tuohon kävelyyn osaan samaistua nimittäin olen itsekin kävellyt aivan sieltä eteläkärkestä time squarelle. Siinä kyllä näkee kaikkea kivaa vaikka metrot siellä ovatkin superkäteviä. :) Pakkaamiseenkin sinulla on ollut juuri oikea asenne! :D

  • Reply
    Reetta
    24.10.2012 at 10:41

    Kyllä alkaa muuten itsekin himoita valkoisia Consseja, niin kivoilta ne teillä näyttää :)

    Upeat nuo maisemat tuolla kyllä kuvata asuja :)

  • Reply
    Maria
    24.10.2012 at 11:05

    Mä olen ihan kade, kun olette New Yorkissa! Ihania kuvia :-)

  • Reply
    Siiri
    24.10.2012 at 17:04

    täydellinen mona <3 tulee vaan hiiirmu ikävä NY:hyn, vaikka oonkin onnekas kun oon siellä jo näinkin "nuorena" saanut useampaan otteeseen käydä. mutta siitä kaupungista ei vaan saa tarpeekseen, ja aina on jotain uutta nähtävää :-)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *