22.10.2012

Terveellinen salaattilounas

Mun lemppari kaikessa yksinkertaisuudessaan….
Kidneypapuja
saksanpähkinöitä
cashewpähkinöitä
salaattia

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Anonymous
  22.10.2012 at 14:17

  Ja tuolla lähtee nälkä? Ehkä muurahaiselta. Syötkö koskaan mitään oikeaa terveellistä peruskotiruokaa, kuten vaikkapa makaronilaatikkoa? Mä en tykkää millaista kuvaa näin suositut blogit antaa tosi nuorille tytöille, että pelkkä salaatti ruuaksi olisi terveellistä. Aika anorektista sanoisin. Aina näytetään kuvia pelkästä salaatista, korkeintaan vähän pähkinää tai lohta siinä seuraksi. Sen lisäksi urheillaan hulluna. Koskaan ei näytetä, että bloggaajat söisi kunnolla. Tää aiheuttaa nuorilla anoreksiaa jotka ottaa suosittuja bloggaajia esikuvaksi. Terv. anoreksiasta parantumassa..

  • Reply
   Anonymous
   25.10.2012 at 15:55

   Etpä ole tainnut kovin tarkasti seurata tätä blogia, koska noin väität. Selaileppas vähän taaksepäin ja katsele annoskuvia ja ruokapostauksia tarkemmalla silmällä… Ja kuten Eetu tuolla alempana kommentoi, ei todellakaan ollut Monan ainoa annos tuolle päivälle, tässähän oli maininta lounaasta. Ja todellakin, aivan riittävä annos istumatyöläiselle (varsinkin kun aamupala ollut kunnollinen) pähkinöineen ja öljyineen… Aterian ei aina tarvitse olla perunaa ja kastiketta (tarviiko ollenkaan?!) ollakseen terveellisesti täyttävä!! Ja jos nyt haluat verrata makaronilaatikkoon, niin kyllä monsku tuosta sai ainakin hurjasti enemmän ravintoaineita, mikä onkin ollut hänelle aina sydämen asia, ei laihduttaminen!!! Terveys ennen kaikkea. Mutta hienoa, että olet parantumassa, mutta tutustuppa vastedes tarkemmin, ennenkuin tuomitset. Ja Mona… nyt oli vaan ihan pakko puuttua asiaan (Eetun lisäks ;)) Raksu <3 -Monan äiti-

 • Reply
  Anonymous
  22.10.2012 at 16:48

  olen ihan samaa mieltä! olen itse myös parantumassa ja monilla tutuillani sairastumisen syy on se, että mediassa naiset urheilevat hulluna ja näyttävät syövänsä vähän. uskon kuitenkin, että bloggaajat syövät muutakin, kyllähän he aivan sopusuhtaisilta näyttävät :)

 • Reply
  Anonymous
  22.10.2012 at 17:30

  Pakko minun vastata kun Mona ei välttämättä nyt reissun päältä ehdi.Tuohan on “lounas”, rakkaani syö tuhdin aamupalan kaksi tuntia ennen tuota salaattiannosta. Pienihän tuo annos on, mutta ravitseva ja ENERGIApitoinen. pähkinöitä tuossa on ehkä 20-25g(~130kcal), papuja 70g(~70gkcal)ja tuhdisti oliiviöljyä(~100kcal). Jos Mona siis syö viisi ateriaa päivässä, niin tuo on lounaaksi mielestäni ihan sopiva annos, varsinkaan jos ei vielä pahemmin nälkä ole. Itsekkin syön usein yhden ateria päivässä “salaattina”, vaikka pyrin nostamaan painoani tasaisesti ylöspäin ja kaloreita päivälle tulee kokonaisuudessaan ~3500kcal. Idea ylipäätään on minusta se, että syö tasaisin väliajoin ja ravitsevasti, tällöin pienempikin ateria kerrallaan riittää.. Olen itsekkin parantunut syömishäiriöstä, eikä mikään blogien seuraaminen sitä laukaise. Kaikki johtuu henkilöstä itsestään ja siitä kuinka juurikin tulkitaan kaikkea ruokaan liittyvää väärin eikä ymmärretä kokonaisuutta. Kuten sinäkin nyt tulkitsit tuon lounassalaatin koko päivän aterioinniksi ja teit siitä johtopäätökset.
  Pahoittelen nyt tällaista väliintuloa, mutta toivon ettei tällaisia väärinymmärryksiä enää mistään ruoista täällä tehtäisi.
  -Eetu-

  • Reply
   Mona
   22.10.2012 at 22:33

   Mun muru <3 <3 Hirveeeeee ikävä!!! Kiitti honey kun vastasit tuohon kommenttiin <3 Toivottavasti tuollaisia väärinymmärryksiä ei tosiaan tule enää, koska täällä blogissa on nimenomaan tarkoitus kannustaa ja inspiroida kaikkia terveelliseen ruokavalioon. Näköjään kaiken saa sitten helposti käännettyä väärin..:/
   Pari päivää enää ja nähdään <3

 • Reply
  Anonymous
  23.10.2012 at 19:22

  Mun mielestä tuo näyttää ihan sopivalta lounaalta? En tajua mitä täällä valitetaan. Eri asia, jos tuossa lautasella ei olisi kuin tyyliin kurkunpätkä ja kirsikkatomaatti nätisti aseteltuna, tosin joskus sekin melkein riittää jos ei ole nälkä lounasaikaan. Enpä usko, että tuo oli Monan päivän ainut ateria, joten ihmeellistä kärjistystä täällä. Se, että Mona syö ravitsevan ja herkullisen salaattiannoksen ja postaa siitä blogiinsa ei kyllä aiheuta kenellekään syömishäiriötä, vaan siihen tarvitaan jotai vikaa siellä ihmisen omien korvien välissä. Mun mielestä Mona on hurjan hyvä esimerkki siitä, että terveellisesti eläminen tekee onnellisemmaksi ja kauniimmaksi kuin itsensä kuihduttaminen tai vaihtoehtoisesti lihottaminen huonolla ruokavaliolla ja väärillä liikuntatottumuksilla.

  – Noora

 • Reply
  Anonymous
  24.10.2012 at 00:22

  Ovatko pavut sailykepurkkipapuja vai jotsin muuta? Olen jonkin aikaa mietginyt papujen lisaysta ruokavaliooni :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *