14.10.2012

Todays details

Sunnuntaipäivä on ollut kaikin puolin todella mukava ja leppoisa. Kävin ihanan Cocon kanssa hullareilla hieman kiertelemässä ja Cafe Brahessa kaffettelemassa. Myöhemmin menin vielä murun kanssa Blankon brunssille, jossa saimme muutaman ystävän seuraksi. Kylläpäs nämä rennot vapaapäivät ovat parhautta. 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anonymous
  14.10.2012 at 17:15

  Heippa! Ajattelin nyt kerrankin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kommentoida! :)
  Luen blogiasi päivittäin ja eritoten pidän treeni-postauksista,mutta myös nämä perus päivän-kulku -postaukset ovat kivoja! Tuli mieleen, että onko sua pyydetty moneen blogiyhteisöön ja mikä sun kanta niitä kohtaan on? Oletko mieluummin oman itsesi ja blogisi herra, vai eikö vain sopivaa portaalia ole tullut kohdalle vielä?

  • Reply
   Mona
   14.10.2012 at 20:21

   Heippa!:) Kiitos paljon, todella kiva kuulla, että pidät myös näistä arkisista postauksista:)
   Kyllä muutamiin juttuihin on pyydetty, mutta oon toistaiseksi vielä kokenut, että on mukavampi olla ihan itsenäisenä bloggajana:) Olen tässä suhteessa todella tarkka mihin lähden mukaan..;) Yleisesti blogiyhteisöt ovat ihan hurjan hyvä juttu, nehän nostavat vain blogien arvostusta!:) Minusta on aina mahtava lukea bloggaajien uusista saavutuksista ja yhteistöistä yhteisöjen yms kanssa. Kuitenkin itse painottaisin bloggaajia muistamaan ne omat arvonsa ja pitämään puolensa isompien tahojen kanssa:) Me bloggaajat kuitenkin ollaan se kaiken alku..Ilma bloggaajia ei olisi porttaaleja/yhteisöjä.. :) En toki sano ettenkö itse voisi koskaan lähteä mihinkään mukaan, se riippuu toki siitä, jos vastaan tule joku tarpeeksi omalainen juttu:) Haluan kuitenkin tehdä tätä täydellä sydämellä ja täysin omilla ehdoilla:) Tästä on tullut niin äärimmäisen iso ja rakas osa arkea, että sellaisena sen haluankin pitää.

 • Reply
  Emmi L.
  14.10.2012 at 17:25

  Kauniita kuvia sulla jälleen kerran! :)

  • Reply
   Mona
   14.10.2012 at 20:22

   Kiitos hurjasti Emmi!:) Nikoni alkaa pikkuhiljaa tuntua luontevalta;)

 • Reply
  Reetta
  15.10.2012 at 06:18

  Ihanaa uuden viikon alkua Mona! Terkut Rhodokselta :)

  • Reply
   Mona
   15.10.2012 at 07:03

   Kiitos ihana ja niiin ihanaa lomaa!! <3 Nauti täysillä!!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *