10.10.2012

Vauhtisammakko mukana Monan puolimaratonilla!!

Täällä ilmoittautuu yksi ihan über innostunut treenaaja!!:D Teen nyt nimittäin yhteistyötä Turkulaisen liikunta-alan yrityksen Vauhtisammakon kanssa. Vauhtisammakolla on muun muassa Suomen suurin juoksukoulu!:) Tapasin Mikko Liukkan tänään ensimmäistä kertaa ja ette usko kuinka innoissani olen! Mikon raudanluja ammattitaito sai kyllä meikäläisen ihan haltioituneeksi:) Ihan mahtava tyyppi ja jösses mikä määrä tietotaitoa. 
Ja tiedättekö… En olisi ikinä kuvitellut, että oma juoksuni menee niin päin mönkään:D 
Vinkkejä tuli ihan hurjasti juoksutekniikkaan ja nyt on myös tavoitteita asetettu selkeämmiksi. Harjoittelu puolimaratoonille saa nyt luvan alkaa kunnolla.:)
Laitan myöhemmin tulemaan vielä tarkemmin videota juoksusta ennen ja jälkeen opastuksen. Tässä kuitenkin alkuun meikäläisen todella rento ennen juoksunäytös…;) Älkää ottako mallia:D
Mikko kuvasi siis ennen tekniikkaopastusta meikäläisen juoksua ja sen jälkeen kävimme yhdessä videon läpi. Oli hurjan hyödyllistä nimenomaan nähdä itsensä videolta ja huomata konkreettisesti virheet.
Mites te lähtisitte muokkaamaan yllä olevan videon perusteella? Haastattelin Mikkoa vielä videolle lyhyesti tuosta korjauksesta, joten tulossa myöhemmin hänen kommentit!:)
Vauhtisammakon facebook sivu löytyy täältä ja kotisivut täältä!:) 
Onko Vauhtisammakot jo monelle entuudestaan tuttu??:) Onko täällä lukijoiden mukana juoksukoulussa käyneitä?
Pian siis luvassa hurjasti lisää sportti aiheisia postauksia. Luulenpa, että oma motivaatio kasvaa tämän myötä entisestään, joten saattaa olla että treenipostauksia tulee kyllästymiseen asti  pian;)
Mikäli teillä on erityisiä postaustoiveita treenien suhteen niin pistäkäähän ehdottomasti tulemaan!:)

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Johanna
  10.10.2012 at 17:37

  Heippa!
  Kelasin hetki sitten että outoa, kun en turkulaisena tyttönä ole sun näköiseen tyttöön missään törmännyt.
  Tänään taisit kuitekin tulla iltapäivällä mua vastaan Lemminkäisenkadulta Kupittaanpuistoon päin menevällä hiekkatiellä? :)
  Olin siellä vaunuilemassa kaverin kanssa. En tajunnut kun vasta jälkeenpäin tytön olleen sinä, kun hetken mietin, että olipa jotenkin tutun näköinen tyttö..:)

  • Reply
   Mona
   10.10.2012 at 19:26

   Heippa Johanna!!:) Hih:) Joo sielläpäin tosiaan seikkailin, kun olin menossa juurikin tuonne Kupittaan halille:) Tuu ihmeessä nykäsemään hihasta jos vielä törmäillään!!:) Ps. Mietein kun tulitte vastaan, että onpas näppärät näköiset vaunut, kun on tuollaiset pienet, että sellaiset pitää kyllä hankkia jos joskus omia vauveleita suodaan!:D
   Kaikki lapsiin liittyvä saa meikäläisen pään nykyään ihan sekasin.:D Miten niin vauvakuume??;)

  • Reply
   Johanna
   10.10.2012 at 19:49

   Sitä on liikkeellä! :D Tuommoiset kolmipyöräiset on kyllä aika näppärät..!:)

 • Reply
  Selena
  10.10.2012 at 17:42

  Paavo Nurmella nähdään, hope so ;)

  • Reply
   Mona
   10.10.2012 at 19:27

   Todellakin!!!! :) Eikä mitään toivottavasti, vaan aivan salettiin;)

 • Reply
  Anonymous
  10.10.2012 at 18:09

  Käsien asento! Sitä viime syksynä opettelin itsekin samassa valmennuksessa… Jos mäkin jaksoin kirmata puolikkaan niin luonnistuu sultakin opiskelutoveri-hyvä ;) T: S
  Ps. En muista ikinä yliopistolla sanoa kun törmätään, laitetaan nyt sitte tähän; etsippä treenikalenterista joku päivä aikaa joogalle ja ota mut mukaan! =)

  • Reply
   Mona
   10.10.2012 at 19:29

   Murunen!!!:) Ehdottomasti katsotaan kyllä nyt joku päivä kun mennään joogailemaan! Voitais ottaa vaikka kymppikortti ja käydä edes kerta viikkoon:)
   Ja kyllä, juurikin nuo kädet olivat ensimmäinen korjattava!:D Ihme vispaajat sivuilla ja mä en oo ajatellu lainkaan että ne menis jotenkin väärin;D

  • Reply
   Anonymous
   10.10.2012 at 19:52

   Tiedän tunteen noista käsistä, kuvittelin että juoksu tapahtuu jaloilla mutta vaikuttaa siihen muukin kroppa ;D Kerta viikossa kuullostais oikee passelilta, sais paikat vähän lisää liikkuvuutta kun toi venyttely ei oo mikää henk. koht. lempparijuttu. Katsellaan sopivaa päivää vaikka sen sun reissun jälkeen! :)

 • Reply
  Anonymous
  10.10.2012 at 18:59

  Tästä tuli kyllä sellainen kipinä, juoksuasennolla kun aivan varmasti on suunnaton merkitys! -mami-

  • Reply
   Mona
   10.10.2012 at 19:30

   Jee mahtavaa!! :) Sulle myös tavoitteeksi puolikas;)

 • Reply
  Senja
  10.10.2012 at 19:18

  hei kiitos juoksukouluvinkistä! oonkin miettinyt onko tämmöisiä ylipäätään olemassa! olisi kiva hioa tekniikka oikeaksi kun usein kuitenkin lenkkeilee. pitää tutustua noihin sivuihin=)

  • Reply
   Mona
   10.10.2012 at 19:33

   Jee mahtavaa jos oli vinkkiä!!:) Kannattaa ihan ehdottomasti mennä! Mä en olis voinu kuvitellakkaan kuinka metsään toi oma juoksu on oikeesti mennykkään:D Nyt vaan sitten ahkeraa treeniä ja toivottavasti selviä tuloksia;)

 • Reply
  Anonymous
  11.10.2012 at 06:28

  Mä kävin juoksukoulun (nimenomaan vauhtisammakoiden sellaista)tuossa 1½v sitten keväällä ja en kyllä voi sanoa että suosittelisin tai puhuisin siitä kenellekään mitään hyvää. Ainoa hyvä asia koko koulussa oli se että tulipahan käytyä lenkille. Muuten koko koulu keskittyi minun sielläoloaikaneni pikajuoksijan juoksutekniikkaan ja varusteisiin. Jos sinulla oli Mikon tai Annin mielestä vääränlaiset kengät, sait kyllä kuulla siitä (joka ikinen tunti) ja ainoat oikeat varusteet oli ne mitä he itse käyttivät. Lisäksi juoksukoulu yritti saada lisää rahaaa myymällä kaikkea oheistavaraa ja varusteita, jota tietenkin kehuttiin maasta taivaaseen (ja kaikki tietenkin ostivat koska luottivat opettajien sanaan) ja muut, muiden käyttämät tuotteet lytättiin.

  Paha mieli jäi. Itsekin menin juoksukouluun tavoitteenani puolimataron tms. mutta siihen ei koulu ainakaan minua valmentannut!

  Anette

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *