8.10.2012

Kosmetiikka uutuuksia

Sain tänään Yves Rocheriltaihania uutuus meikkejä testattavakseni. Meikit ovat Pupulandian Jennin suunnittelemasta lookista!:) Hän on siis suunnitellut YR:lle syysmeikkilookin. Todella kiva lähteä testailemaan näitä etenkin, kun punaiset huulet kuuluvat ehdottomasti lemppareihin;) Myöhemmin tulossa siis kuvia omasta meikistäni, näillä Jennin valitsemilla tuotteilla.

YR:n sivuilla on kiva video Jennin inspiroimasta meikistä, käykäähän kurkkaamassa täällä!:) Huomatkaa, että sivuilla on myös käynnissä kilpailu, jossa voi voittaa Pariisin matkan!

Kaikki Yves Rocherin uutuus meikit löytyy täältä.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Merenhelmi
  8.10.2012 at 17:11

  ihana paketti kosmetiikkaa <3 onneksi olkoon!:)<3

  • Reply
   Mona
   8.10.2012 at 20:29

   Eikös ookkin!:) jenni on suunnitellut ihan raikkaan lookin:))

 • Reply
  Anonymous
  8.10.2012 at 19:32

  Hyvät värit! Osaatko muuten sanoa, ovatko nämä YR:n meikit aitoa luonnonkosmetiikkaa vai kenties viherpesukamaa? Kiitos mahtavasta blogista! :) -Katri HKI

  • Reply
   Mona
   8.10.2012 at 20:39

   Voi kiitos paljon, miten mukava kuulla!:) YR meikit eivät ole sertifioituja luomutuotteita, mutta heillä on myös sertifioitu sarja!:) Löytyy täältä: http://www.yves-rocher.fi/control/category/~category_id=B1364.
   YR:n tuotteita ei kuitenkaan testata eläimillä ja muutenkin yrityksen arvot ovat todella kohdallaan. Olenkin aiemmin maininnut, että teen heidän kanssaa yhteistyötä erittäin mielelläni ja täytyy sanoa, että kaikki yhteistyöt heidän kanssaan toimii ensiluokkaisen hienosti. Mahtavaa porukkaa YR:llä ja tietysti aivan ihania tuotteita <3 :)

 • Reply
  Hanilo
  8.10.2012 at 21:06

  Tuo irtopuuteri on ihan parasta, tosi kevyttä ja pitää meikin hyvin paikoillaan! Mulla on ollut tuosta se läpikuultava versio ja kaikki muut puuterit tuntuu sen jälkeen jotenkin tunkkaisilta. Pitääkin taas tilailla sitä lisää. :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *