1.10.2012

Kuulumisia

Heippa kaikki! Kiitos ihan hurjasti kaikille ihanasti kommenteista edelliseen postaukseen. Saitte taas ison hymyn huulille täällä päässä:)
Mulla on tällä hetkellä hurjasti hommia, joten kommentteihin vastailu jää tällä viikolla valitettavasti vähemmälle. Jahka saan listalla olevia töitä alta pois, pyrin pääsemään normaaliin rytmiin taas bloginkin kanssa. Jostain pitäisi tällä hetkellä karsia, sillä aika ei tunnu millään riittävän kaikelle mitä haluasin tehdä. Toisaalta on kivaa, kun ei ole tekemisestä puutetta!:D Multa puuttuu vaan taito pysyä suunnitelluissa aikatauluissa ja lukeminen sekä töiden palautukset tuppaavat jäämään aina viimetippaan.. Lokakuu näyttää kalenterissa melko hurjalta.. Tulevat reissut, myös syövät melkoisen osan lukuajasta, mutta voi veljet kyllä ne ovat sen arvoisia!;) Nyt pitääkin koittaa tehdä paljon töitä ennen reissua, ettei tarvitse murehtia palautettavia töitä NYC:issä…;)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Karolina
  1.10.2012 at 21:08

  Tuo kuva kertoo hyvin myös minun tilanteestani.. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.. :)

  • Reply
   Mona
   2.10.2012 at 21:23

   Todellakin pikkuhiljaa!;)

 • Reply
  Senja
  1.10.2012 at 21:42

  tiiän tunteen kun aika ei tunnu riittävän. itelläkin on päivät aina ihan buukattu ja hyvä jos yhen päivän viikosta saa rauhassa olla ja keskittyä rentoutumiseen:) toisaalta onhan se kivaa kun on tekemistä, ite ainakin oon sellanen että jos sitä ei ole niin turhaudun :D joten en valita, vaikka välillä tuntuukin että voisi vähän vähemmän niitä velvollisuuksia ja kurjia juttuja olla niin voisi enemmän keskittyä esim just tähän bloggailuun;D

  tsemppiä ja hali!

  • Reply
   Mona
   2.10.2012 at 21:25

   Jep, velvollisuuksia vähemmän ja enemmän aikaa bloggailuun;) Hih, tää bloggailu on täydellistä vastapainoa arjen kiireille. Tän kanssa jaksais kyllä touhuta vaikka miten paljon;) Pakko kai se kuitenkin on välillä muistaa muutkin velvollisuudet:D
   Kiitos ja pus pus <3

 • Reply
  Reetta
  1.10.2012 at 21:57

  Voi Mona, mä saatan tietää ainakin osittain, miltä susta tuntuu :D Mulla on ens viikolla kolme tenttiä, tulevana viikonloppuna pidän aika isot synttäripirskeet ja sitten jo parin viikon päästä ollaankin Rodoksella.. :D Pitäisi siis lukea, järkätä synttäreitä, pestä pyykkiä ja pakata.. Plus kaikki muu pakollinen homma.. Jaksamista kaiken keskelle ♥

  • Reply
   Mona
   2.10.2012 at 18:10

   Samoin sinne energiaa arjen kiireisiin mun piristäjälle <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *