29.9.2012

Matkat varattu Köpikseen!!

Varasimme tänään Eetun kanssa lennot ja hotellit Kööpenhaminaan. Alunperin meidän piti lähteä Amsterdamiin, mutta hinnat olivat ehtineet nousta jo aivan liikaa meidän budjetille. Vietämme Kööpenhaminassa nyt siis meidän vuosipäivää marraskuussa.:) Ihanaa päästä taas tutustumaan uuteen kaupunkiin. Reissu on tosin vain viikonlopun mittainen, mutta silti niin kivaa saada taas pieni irtiotto arjesta.
Lueskelin yhteistyökumppani Rantapallon sivuilla parhaimpia Kööpenhamina vinkkejä täältä. Sinne oli koottu loistavasti kaikki tärkeimmät jutut, mitkä kannattaa lomalla muistaa.
Onko teistä moni vieraillut Köpiksessä?:) Kaikki vinkit ovat taas kullanarvoisia, meille molemmille kerta on kaupungissa ensimmäinen!!:) 
Matkan varauksen teimme ebookers.fi kautta. Löysin pienellä surffauksella facebookista koodin LOMALLE, jolla saimme vielä 50 euron alennuksen hotellista, joten koko matkan hinta oli varsin kohtuullinen!:) Koodi pitäisi olla voimassa ainakin vielä huomisen, joten kannattaa käydä varailemassa viikonloppu reissuja;) Huom koodilla ebookersfi saa 50e alennuksen huomiseen asti, kun matka on minimissään kolme vuorokautta!:)

Huh, kylläpäs loppuvuonna tulee matkusteltua oikein urakalla…:D Ensin ihanan Xenian kanssa kolmen viikon päästä NYC:iin. Sen jälkeen ehdin pikaisesti käydä nukkumassa yhden yön kotona ja lähdemme kullan kanssa seuraavana päivänä Ruotsiin viikonlopuksi ja siitä seuraavana viikonloppuna Tanskaan!!:) Ihanaa, matkusteluhan on elämän suola. 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  josku
  30.9.2012 at 09:00

  Köpis on tosi ihana kaupunki! :) Ja siellä helppoa löytää kaikkiin kauppoihin, kun kaikki sijaitsevat samalla kadulla:D Tivoli on myöskin näkemisen arvoinen varsinkin pimeällä.

  • Reply
   Mona
   30.9.2012 at 10:08

   Jee:))) Hih, voi olla että meikkiksen shoppailut jää siellä tekemättä, mutta tietty kaupat on “pakko” kiertää;)

 • Reply
  nieinda
  30.9.2012 at 10:07

  Onpas sulla tulossa kivoja matkoja pian! Ja olipa hyviä nuo alennukset, viikonloppureissun hinnasta tuo 50 e on jo aika paljon. :)

  • Reply
   Mona
   30.9.2012 at 10:10

   No todellakin se on jo hyvin alennusta:)) meillä jäi loppu summaksi molemmilta alle 400e yhteensä!:) Ja hotellikin oli kuitenkin neljän tähden.

 • Reply
  Anonymous
  30.9.2012 at 10:10

  jos on pyöräilykelit niin kannattaa ehdottomasti vuokrata pyörä/lainata citypyöräparkista (jos sellaisia vielä on olemassa). Aivan loistava tapa tutustua Kööpenhaminaan :)
  -Annamari-

 • Reply
  Mona
  2.10.2012 at 18:05

  ink48 :) SIitä tulee vielä tarkempaa juttua jahka päästään paikan päälle:))

 • Reply
  Anonymous
  4.10.2012 at 07:36

  Hei te kans Tintå-fania,teidän pitää ehdottomasti mennä Mother- nimiseen ravintolaan syömään. Löytyy trendikkäältä meatpack district-ruokaalueelta. Me Turkulaistytöt oltiin viettämässä tyttöjenviikonloppua Köpiksessä, ja vakkari Rintålaisina meille oli paikkaa suositeltu. Oli aika samanhenkinen:D Paikka on vaan tosi täynnä, joten mekin käytiin aiemmin päivällä buukkaamassa itsellemme pöytä illaksi. Kannatti, oli kiva syödä kynttilänvalossa:D Sunnuntaisin sielä on brunssi, sitä emme testanneet.

  KKK

  täältä me otimme paljon vinkkejä:http://www.divaaniblogit.fi/blogit/avaruusasema/2012/04/koopenhaminan-ravintoloita.html

 • Reply
  Anonymous
  18.10.2012 at 13:52

  pieni merenneito on kyllä turha nähtävyys, pieni patsas merenrannalla. kannattaa mennä junalla tai metrolla lentokentältä keskustaan, kun asema on lentokentän yhteydessä :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *