27.9.2012

Vitamiineja purkista

Eetu olikin tehnyt iHerbille tilausta jo muutama viikko sitten ja kävin tänään hakemassa paketin postista. Nyt siis nautiskelemaan D-vitamiinia taas purkista. Suomen syksyssä ei sitä ihan kovin paljon saa auringosta;) 

Haluatteko, että kirjoittelen päivitettyä postausta lisäravinteista? Aikaisemmin olen niistä kirjoittanut täällä.
Tästä tilauksesta tuo MSM ja Glucosamine menevät kokonaan Eetun käyttöön. D-vitskut, mangnesium ja Alphalipoiinihappoa minäkin käytän.

Jos olette tekemässä tilausta ensimmäistä kertaa iHerbille niin koodilla KIQ017 saatte 10 alennuksen, kun tilaus 40 tai yli tai 5 alennuksen pienemmistä tilauksista. Mikäli käytätte tuota alennus koodia se kerryttää minun ostobonuksia ja saan omista tilauksistani alennusta. Eli hyötyä kaikille!:) Tilauksen jälkeen saatte myös itse oman koodin käyttöön, jota voitte vinkkailla ystäville ja tutuille:)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Niinu
  27.9.2012 at 17:52

  Minua ainakin kiinnostaa kuulla lisää:) Itse käytän d-vitamiinia(50 mikrogrammaa/vrk), b-12-vitamiinia, maitohappobakteeria(lacto seven), kalanmaksaöljyä ja magnesiumia. Nämä ovat lääkärin kanssa yhdessä sovitut, ja tietenkin sen monipuolisen ja terveellisen ruoan lisäksi, ennenkuin joka älähtää:) Tuo msm-jauhe kiinnostaa kovasti, jos vaikka senkin käyttökokemuksia saisi kuulla?

  • Reply
   Mona
   29.9.2012 at 19:56

   Mä en itse tuosta msm:stä tiedä, mutta voisin kyllä haastatella hiukan tuota Eetua miten se on kokonut sen käytön vaikuttaneen!:)

 • Reply
  Heculina
  28.9.2012 at 13:29

  Tuo MSM jauhe kiinnostaisi kovasti! Olen lukenut varsin paljon aiheesta ja näyttäisi siltä että sillä on saatu loistavia tuloksia myös hiuksiin, kynsiin ja ihoon ja niiden kuntoon! Onko sinulla tästä enempää tietoa? Maku siinä ainakin on ihan hirveä, mitä joskus olen kokeillut! Ihmettelen vaan millä sitä joka päivä saisi alas :D

  • Reply
   Mona
   29.9.2012 at 19:57

   Mulla itsellä ei oo, mutta Eetu sitä on käyttänyt.. Voisin hiukan haastatella miten on kokenut sen vaikutuksen:))
   Joo sen mäkin tiedän että maku on suorastaan aivan jäätävää paskaa:DDDDDDDD Mä en tiedä saisinko sitä alas lainkaan..:D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *