27.9.2012

Takkeja, takkeja, takkeja

Kävin tänään kaupungilla ja Stockan läpi kävellessä törmäsin ihan super ihanaan Tommy Hilfiger takkiin! Se oli todella pehmoinen ja ihanan muhkea. Väri oli täydellisen tummansininen. Mietein kotonakin vielä takkia ja tulin selailleeksi taas nettikauppoja. Arvatkaa vaan tekisikö nyt mieli hankkia tuo itselleen… Löysin siis täysin saman takin Stockan nettikaupasta, mutta reilusti edullisemmin. (Edit: Myös liikkeessä samat tarjoukset!:) )

Nyt siis kanta-asiakasetuna saa takeista -20% alennusta! Tuohon Hilfigerin takkiin tulee jo ihan mukava alennus!:) Kanta-asiakas kortin sai tilattua maksutta täältä

Pieni pihistä panosta vinkki vielä, sillä nettikaupassa vastaan tuli vielä tälläinen Vero Moda takki, jonka hinta oli selvästi huokeamman hintainen kuin Hilfigerin. Tuo valkoinen houkuttelisi näistä itseäni eniten.:)

Viime talvena hankin punaisen Tove Parkan ja uskon, että se tulee olemaan kovassa käytössä vielä tänäkin vuonna, mutta silti tuo sininen ihanuus houkuttelisi hurjasti. Onko jollain kokemuksia Hilfigerin takeista?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  27.9.2012 at 23:09

  sen saa ihan kantiskortilla liikkeestäkin sen alennuksen,ei siis ole edullisempi nettikaupassa.

  t.stockalainen

  • Reply
   Mona
   28.9.2012 at 05:14

   Hei kiitos korjauksesta!!:)

 • Reply
  Anonymous
  28.9.2012 at 05:56

  Sen verran vielä Vero Modan takista että sitä saa seitsemässä ! eri värissä (nettikaupassa). Hilfigerin takit on ihan ookoo, ei kuitenkaan nnoin paljon parempia kuin mitä hintaero on esim noiden kahden takin välillä!

 • Reply
  Moma
  28.9.2012 at 13:40

  Itselläni on New Yorkista ostettu Hilfigerin villakangastakki ja tykkään siitä tosi paljon!! :) Tosin on se hieman jo parissa vuodessa kulhatanut, että ei nyt ehkä ihan niin laadukas, kuin olisin odottanut…Mutta muuten ihana!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *